Fotó: kecskemetite.hu

Az Újpest elleni meccs duplázó hőse: "Ez a döntetlen győzelemmel ér fel"

A kecskeméti Tóth Barna szerint egy jó és szervezett Újpest ellen szereztek végül egy pontot a hajrábeli két góljának köszönhetően.
Csakfoci.hu 2023. február 26., vasárnap 21:29
Fotó: kecskemetite.hu
A kecskeméti Tóth Barna szerint egy jó és szervezett Újpest ellen szereztek végül egy pontot a hajrábeli két góljának köszönhetően.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. február 26., vasárnap 21:29

A kecskeméti Tóth Barna két góljával az Újpest elleni vasárnapi bajnoki mérkőzés (2-2) hőse lett, a lefújás után az M4 Sport kamerái előtt értékelte a találkozót a csatár, nyilatkozatát a kecskemetite.hu idézte.

Már az első percekben nagyot védett az Újpest kapusa, de hátrányba kerültünk, így nyilvánvalóan egyre nagyobb nyomást kellett helyezni az ellenfélre. Komolyabb váltás nem volt, inkább az, hogy még agresszívabban mentünk fel és toltuk fel a védekezést, hátrányban már nem is volt kockáztatnivalónk a végén. Bátran mentünk fel, ez volt a talán a kulcs. Összességében egy nagyon jó és szervezett Újpest ellen tartottunk itthon egy pontot, aminek örülünk az eredmény alakulását figyelembe véve. Voltak helyzeteink, de így, hogy az utolsó pillanatban egyenlítettünk, ez tényleg győzelemmel ér fel számunkra, főleg úgy, hogy most már lassan egy éve nem kaptunk ki itthon.

Olvastad már?
Csercseszov: "Két dolognak nem örültem Debrecenben"; Újpest: "A túlélésért küzdünk" - így látták az edzők
Így látta a négy szakvezető a vasárnapi NB I-es meccseket Kecskeméten, illetve Debrecenben. Edzői értékelések.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Senkó, Várkonyi, Drazic, Mance
Sallói elmondta, Senkó várhatóan a ZTE testvérklubjánál, a Nafta Lendavánál folytatja, míg a Lendván kitűnően védő Németh Ervin érkezhet. Várkonyit megvennék az MTK-tól. Mance és Drazic is szóba került.
Haladás
Újabb távozó
A kialakult nehéz helyzetre tekintettel a Szombathelyi Haladás újabb játékosa bontott szerződést a klubbal - a 17 éves támadó, Katona István távozott, már vasárnap sem lép pályára Gyirmóton.
Ferencváros
Edzőkérdés
A vezérigazgató elmondta, olyan edzőt keresnek, akinek van nemzetközi tapasztalata, ezért Máté Csaba visszahozatalára nincs esély.
Tovább az összes átigazoláshoz