Fotó: kecskemetite.hu

Az Újpest elleni meccs duplázó hőse: "Ez a döntetlen győzelemmel ér fel"

A kecskeméti Tóth Barna szerint egy jó és szervezett Újpest ellen szereztek végül egy pontot a hajrábeli két góljának köszönhetően.
Csakfoci.hu 2023. február 26., vasárnap 21:29
Fotó: kecskemetite.hu
A kecskeméti Tóth Barna szerint egy jó és szervezett Újpest ellen szereztek végül egy pontot a hajrábeli két góljának köszönhetően.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. február 26., vasárnap 21:29

A kecskeméti Tóth Barna két góljával az Újpest elleni vasárnapi bajnoki mérkőzés (2-2) hőse lett, a lefújás után az M4 Sport kamerái előtt értékelte a találkozót a csatár, nyilatkozatát a kecskemetite.hu idézte.

Már az első percekben nagyot védett az Újpest kapusa, de hátrányba kerültünk, így nyilvánvalóan egyre nagyobb nyomást kellett helyezni az ellenfélre. Komolyabb váltás nem volt, inkább az, hogy még agresszívabban mentünk fel és toltuk fel a védekezést, hátrányban már nem is volt kockáztatnivalónk a végén. Bátran mentünk fel, ez volt a talán a kulcs. Összességében egy nagyon jó és szervezett Újpest ellen tartottunk itthon egy pontot, aminek örülünk az eredmény alakulását figyelembe véve. Voltak helyzeteink, de így, hogy az utolsó pillanatban egyenlítettünk, ez tényleg győzelemmel ér fel számunkra, főleg úgy, hogy most már lassan egy éve nem kaptunk ki itthon.

Olvastad már?
Csercseszov: "Két dolognak nem örültem Debrecenben"; Újpest: "A túlélésért küzdünk" - így látták az edzők
Így látta a négy szakvezető a vasárnapi NB I-es meccseket Kecskeméten, illetve Debrecenben. Edzői értékelések.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Tovább az összes átigazoláshoz