Az NB II-es edző totálisan kiakadt "tutyimutyi" játékosaira: "Mi elküldtük a másikat az édesanyjába, ezek meg..."

Pásztor József ilyen csapatot még nem látott, mint amilyet most kell edzenie Békéscsabán.
Budai László 2023. május 8., hétfő 19:13
Pásztor József ilyen csapatot még nem látott, mint amilyet most kell edzenie Békéscsabán.
Szerző: Budai László 2023. május 8., hétfő 19:13

A Békéscsaba a 92. percben kapott Lovrencsics Balázs-góllal szenvedett vereséget Soroksáron, így két fordulóval a vége előtt a 19., azonnali kiesést jelentő helyen áll, négy pont választja el a legalább osztályozót érő 18. pozíciótól. A klubnál szebb napokat is megélt vezetőedző, Pásztor József rendkívül kritikusan nyilatkozott a Sori TV-nek a lefújás után.

- Négy meccs óta vagyok edző, ebből háromszor a 90. percben kaptunk gólt... Nem egyszerű ezt elviselni, de muszáj. Mi, régebben nem is tudom, hogy mikor kaptunk a 90. percben gólt. Ez azt jelenti, hogy nincs rend a fejekben, nem beszélnek egymással a játékosok. Megéltem sok mindent mint játékos és edző is, de ilyen csapatot még nem nagyon láttam, hogy kikapunk, és egymásra egy rossz szót nem mondanak.

Mi abban az időben összeverekedtünk, mert valaki hibázott, elküldtük a másikat az édesanyjába, edzésen olyanokat rúgtunk egymásba... Hiszen nyerni akartunk, benn akartunk maradni. Ezek meg nem szólnak egymásra, nehogy a másik visszaszóljon neki, ha ő hibázik. Ez egy tutyimutyi csapat.

A nyilatkozat videón

Neked ajánljuk
Átigazolások
Gyirmót
Ketten távozhatnak
Honlapunk úgy értesült, hogy Soltész Dominik és Kovács Milán is távozik az NB II-es Gyirmót csapatától, utóbbi játékos pedig a Budapest Honvéd színeiben folytathatja.
Újpest/DVSC
Baranyai Nimród
A Debreceni VSC U21-es válogatott jobbhátvédjével, Baranyai Nimróddal pótolhatja az Újpest a kölcsönjátéka után Zalaegerszegre visszatérő Huszti Andrást. (nso.hu)
Újpest
Mészöly Géza
Hivatalossá vált, hogy nem hosszabbítják meg Mészöly Géza vezetőedző lejáró szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz