Fotó: Gazdag Mihály / szon.hu

Az NB I-be 9 év után visszajutott Szpari tulajdonosa: "Tudtam, hogy meglesz a bajnoki cím, csak nem tudtam, mikor" - lehetnek változások a keretben

Révész Bálint szerint ő a világ legboldogabb embere.
Csakfoci.hu 2024. május 7., kedd 22:06
Fotó: Gazdag Mihály / szon.hu
Révész Bálint szerint ő a világ legboldogabb embere.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. május 7., kedd 22:06

Ahogy arról a hétvégén beszámoltunk, a Gyirmót elleni vasárnapi fordítással (3-1) biztossá vált a Nyíregyháza bajnoki címe és feljutása a Merkantil Bank NB II-ből, a Tímár Krisztián vezette Szpari 2015 után lett újra tagja az élvonal mezőnyének.

A tréner megkapta a neki kijáró ünneplést már a pályán, a Nyíregyháza - ugyancsak a levegőbe került - tulajdonosa, Révész Bálint pedig boldogan értékelte csapata első helyét és feljutását.

Kavarognak bennem az érzések. Tudtam, hogy meglesz a bajnoki cím, csak nem tudtam, mikor. Végre eljött a pillanat, a világ legboldogabb embere vagyok.

Már a szezon elején láttam a tüzet a csapatban. A sportigazgatótól, az edzőn, a szakmai stábon, a játékosokon és a szertároson át a sajtófőnökig, mindenkinek köszönöm, hogy elértük ezt a sikert. Most már az NB I-es bajnoksággal foglalkozom. Szeretnénk stabil csapattal, méltóképpen nekivágni az élvonalbeli szereplésnek. Lesz valamennyi változás a keretben, de nem sok - fogalmazott Révész a szon.hu cikke szerint.

Egy néhány hete készült interjúnk a klubvezetővel:

Olvastad már?
Interjú az NB I küszöbén álló klubtulajjal: "Én vagyok a karmester, meg a pénzeszsák is, nem fog kilyukadni a zsebem"
Csodának nevezi, hogy ebben a szezonban így szerepel a Nyíregyháza, ugyanakkor tudja, mit kellett megváltoztatnia ahhoz, hogy ennyire eredményes legyen a klub. Toronymagasan vezetik az NB II-t, pedig messze nem ők a másodosztály leggazdagabb csapata. Elárulta, mennyit keres egy kulcsembere és azt is, hogy ő maga mennyire ért a futballhoz. A Szparit hosszú távon az NB I-ben látja, sőt, az európai kupákban. Interjú Révész Bálinttal, Magyarország egyik legnagyobb fuvarozó cégének alapítójával, a Nyíregyháza Spartacus tulajdonosával.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok / Mezőkövesd
Kövesdről igazolt a szlovák élvonal újonca
A szlovák élvonalba feljutott KFC Komárno csapata hivatalosan is bejelentette a Mezőkövesdről érkező 31 éves középpályás, Nagy Gergő szerződtetését.
Nyíregyháza
Itt a második nyári igazolás
Megvan a Nyíregyháza második nyári igazolása, Tóth Balázs is a Szparinál folytatja pályafutását.
Újpest
Csoboth Kevin
A spanyol Celta Vigo ügyeiben jártas újságíró, Claudiura González információi szerint az élvonalbeli gárda jó úton jár az újpesti Csoboth Kevin szerződtetése felé. 
Tovább az összes átigazoláshoz