Fotó: fradi.hu

Az MK-döntőn sem Dibusz védi majd a Fradi kapuját: „Karrierem legfontosabb meccse lesz“

Varga Ádám eddig csak szurkolóként ünnepelhetett Magyar Kupa-győzelmet az FTC-vel, szerda este azonban játékosként is a csúcsra érhet.
Csakfoci.hu 2024. május 15., szerda 9:19
Fotó: fradi.hu
Varga Ádám eddig csak szurkolóként ünnepelhetett Magyar Kupa-győzelmet az FTC-vel, szerda este azonban játékosként is a csúcsra érhet.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. május 15., szerda 9:19

Ahogyan a sorozat eddigi részében, úgy a Paks elleni Magyar Kupa-döntőben is Varga Ádám védi majd az FTC kapuját. A 25 éves, saját nevelésű játékos pályafutása legemlékezetesebb estéjére készül.

- Nagyon nagy tétje van, karrierem legfontosabb mérkőzése lesz, de a csapat szempontjából is nagyon fontos találkozó - kezdte Varga Ádám az M4 Sportnak. - A Ferencvárossal mindig kupákat kell nyerni, és most itt lesz egy ilyen lehetőség, úgyhogy mindenki nagyon várja. Jól sikerült a szezon a csapatnak és nekem is. Kaptam lehetőséget én is, amivel tudtam élni, örültem a teljesítményemnek. A kupagyőzelem hab lenne a tortán, ezért minden energiámat erre összpontosítom.

Rengeteg motivációm van, a Ferencváros a nevelő klubom, nagyon sok kupagyőzelmet és bajnoki címet átéltem szurkolóként. Gyerekként néztem a nagyokat, ahogy nyerik a trófeákat, és én is arról álmodtam, hogy ezt majd átélhetem játékosként, szerencsére ez most sikerülhet. Remélem, sikerrel vesszük az akadályt.

- A két legjobb formában lévő csapat került a döntőbe, a bajnokságban is fej-fej mellett haladtunk az aranyéremért. Masszív brigád, tudják, mit akarnak, direkt futballt játszanak. Az előző meccsünk is izgalmasan alakult velük, úgyhogy várjuk a találkozót.

Olvastad már?
Bognár: "Két éve sima volt a Fradi fölénye, ez a döntő most szorosabb lesz", Stankovic José Mourinhótól idézett - ezt várják az MK-finálétól a főszereplők
A Magyar Kupa-döntő előtt Bognár György, Dejan Stankovic, Windecker József és Mohammed Abu Fani jelent meg a sajtótájékoztatón.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ricardo Moniz
Hosszabb távra is kinevezhetik
A holland edző vezetésével négy bajnokin kilenc pontot szerzett, kiharcolta az európai kupát, így elérte a szezoncélt a Zürich.
Fradi
Edzőkérdés
Marek Papszunt nevezte ki új edzőjének a Raków. A Fradival is hírbe hozott edző kapcsán a Csakfoci korábban jelezte, hogy nem benne gondolkodnak az FTC-nél.
Fradi
Játékoseladások?
"Csak különleges ajánlat esetén engedünk el játékost" - utalt Hajnal Tamás többek között Marquinhos vagy Varga Barnabás esetleges értékesítésére. (M4 Sport)
Tovább az összes átigazoláshoz