Fotó: MTI/Mónus Márton

Az észt kapitány a hangulatot dicsérte: "Látszik, mennyit fejlődött a magyar válogatott" - egyenlő erők küzdelméről beszéltek a vendégek

Az észt kapitány Marco Rossinak is gratulált az 50. mérkőzése alkalmából.
Nyikes Zoltán 2023. március 24., péntek 9:43
Fotó: MTI/Mónus Márton
Az észt kapitány Marco Rossinak is gratulált az 50. mérkőzése alkalmából.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. március 24., péntek 9:43

Korábban megírtuk, Marco Rossi szövetségi kapitány a Magyarország-Észtország felkészülési mérkőzést követő sajtótájékoztatón hogyan vélekedett arról, hogy Szoboszlai Dominik és Sallai Roland kő-papír-ollóval döntötte el, ki rúgja a tizenegyest. Az olasz szakember mellett természetesen az észtek szövetségi kapitánya, Thomas Häberli is értékelte a látottakat.

– Fantasztikus atmoszféra jellemezte a mérkőzést, voltak olyan játékosaink, akik nagyszerű teljesítményt nyújtottak, de sajnos nagy árat fizettünk az első félidő végén elkövetett hibákért. Voltak helyzeteink, ezt értékelni kell, mert a magyarok a Nemzetek Ligája élvonalában szerepelnek – fogalmazott az észtek svájci szakvezetője, Thomas Häberli, aki gratulált kollégájának az 50. mérkőzéséhez, egyúttal hozzátette, látszik, hogy öt év alatt mennyit fejlődött irányítása alatt a magyar válogatott.

A vendégek középpályása, Mattias Käit a ViaPlaynek nyilatkozva úgy érezte, "egyenlő erők csatája volt".

– Soha nem jó dolog veszíteni, de azt hiszem, elégedettek lehetünk a játékkal. Jól futballoztunk, próbáltunk hátulról építkezni és a védelmi vonaluk mögé kerülni. Ez nem volt egyszerű, nehéz volt felhoznunk a labdát, talán az első félidőben sikerült többször  Voltak lehetőségeink, kár, hogy nem lőttünk gólt – idézi a postimees.se.

Olvastad már?
Szoboszlai a kő-papír-ollós 11-esről: "Ha gól lett volna belőle, akkor ez az egész nem lenne ekkora ügy" - Rossi felelőtlenségről beszélt
Sallai azt emelte ki, hogy mindketten erős személyiségek, ezért valamilyen módon el akarták dönteni, hogy ki áll oda a büntetőhöz.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Hertha BSC
Dárdai Pál
Hivatalossá vált, hogy Dárdai Pál ismét távozik a Hertha vezetőedzői posztjáról, de más szerepkörben marad az egyesületnél, mert életre szóló klubtagságot kapott.
Fradi
Mahmoud Jaber
Mohammed Abu Fani tavaly nyári érkezése után a Fradi ismét a Maccabi Haifától szerződtethet középső középpályást.
MTK
Vadnai távozik
Távozik az MTK-tól a 36 éves Vadnai Dániel, aki három korszakban is erősítette a kék-fehéreket, 2008-ban bajnok is lett velük.
Tovább az összes átigazoláshoz