Az edző sms-ben mondott fel, Urbán érkezik a helyére

Újból szerepet kap a magyar fociban Urbán Flórián. A 49 éves edző a Győr-Moson-Sopron megyei I. osztályban szereplő Soproni FAC vezetőedzője lett.
Csakfoci Admin 2018. február 1., csütörtök 17:42
Újból szerepet kap a magyar fociban Urbán Flórián. A 49 éves edző a Győr-Moson-Sopron megyei I. osztályban szereplő Soproni FAC vezetőedzője lett.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. február 1., csütörtök 17:42

Az elérhető magas képzettségű szakemberek közül Urbán Flórián UEFA PRO Licences edzővel sikerült számunkra elfogadható egyezséget kötni.” – olvasható a megye egyes csapat hivatalos közleménye.

Urbán az eddigi vezetőedzővel, Ágoston Zsolttal közösen, szakmai igazgatói posztban irányította volna a csapatot, de Ágoston szerint ez nem lett volna célravezető, ezért SMS-ben közölte a klub elnökével, Gőbl Gáborral, hogy mégsem kívánja további irányítani az egyesületet, és távozik a megye I-es csapattól.

A Soproni FAC 1900 a Győr-Moson-Sopron megyei első osztályban 15 forduló alatt 27 pontot gyűjtött, és a 4. helyen tabellán.

Urbán korábban a Pest megyei I. osztályban a bentmaradásért harcban lévő Nagykőrösi Kinizsinél is dolgozott, azonban onnan öt hónap után menesztették.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Szentlőrinc
Novák Zsombor/Mahler Gergő
Egy középcsatár és egy szélső támadó is érkezett a Szentlőrinchez: Novák Zsombor és Mahler Gergő már be is mutatkozott az MTK Budapest elleni bajnokin.
Diósgyőr
Caio Da Cruz
Távozott Diósgyőrből Caio Da Cruz, azaz az elmúlt szűk egy hónapban Kuznyecov Szergej edzéseit látogató fiatal brazil támadó most nem lesz a DVTK labdarúgója.
MTK Budapest
Vadnai Dániel
Az MTK Budapest szerződtette az NB I-es Mezőkövesd Zsóry FC-től Vadnai Dánielt, aki a 2007/08-as idényben bajnoki címet szerzett a fővárosi kék-fehérekkel.
Tovább az összes átigazoláshoz