Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A ZTE kapusa Fülöp Márton emlékének ajánlotta a kupagyőzelmet, a Budafok kapitánya a kisfiának tett ígéretet - MK-nyilatkozatok

Demjén Patrik és Kovács Dávid is megható nyilatkozatot tett a Magyar Kupa-döntőt követően.
Nyikes Zoltán 2023. május 4., csütörtök 19:53
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Demjén Patrik és Kovács Dávid is megható nyilatkozatot tett a Magyar Kupa-döntőt követően.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. május 4., csütörtök 19:53

Éppen a szerdai MOL Magyar Kupa-döntő napján lett volna 40 éves Fülöp Márton, a magyar válogatott korábbi kapusa, aki 2015. november 12-én, mindössze 32 évesen hunyt el. A finálét követően a győztes Zalaegerszegi TE FC kapusa, Demjén Patrik nem feledkezett meg a korábbi kiváló hálóőrről.

– Aki miatt nagyon fontos volt ez a győzelem nekem: Fülöp Marci – mondta az M4 Sportnak Demjén, majd a sportal.blikk.hu-nak bővebben is kifejtette, miért a korábbi magyar válogatott kapusnak ajánlotta a győzelmet. – Nem felejtem el, hogy amikor még az MTK akadémiáján voltam, mennyit segített nekem. Sajnos nem tudtunk eleget beszélgetni, de hatalmas jelentősége van azoknak az eszmecseréknek, amik nagyban hozzájárultak a fejlődésemhez.

Az M4 Sport kamerája előtt a BMTE csapatkapitánya, Kovács Dávid arra a kérdésre is válaszolt, hogy láthatják-e még őt a szurkolók az NB I-ben budafoki színekben.

– Ahogy vége ennek a bajnokságnak, lesz egy pihenő, majd a következő szezonban arra fogok törekedni, hogy az NB I-ben szerepeljen a Budafok. Már csak azért is, mert a kisfiamnak egy ígéretet szeretnék tenni, hogy az édesapját lássa még az NB I-ben. Ezért is fogok küzdeni, remélem sikerülni fog – válaszolta a 31 éves csatár.

Olvastad már?
Interjú ifj. Lisztes Krisztiánnal: “Talán már többet is elértem, mint 15 perc hírnév”
Lisztes Krisztián a hirtelen jött ismertség pozitív és negatív oldaláról, a Szoboszlai Dominikkal való összehasonlításról, a mentális erősségről és első tetoválásáról is beszélt. Interjú.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
KTE
Farkas Balázs
A KTE tárgyal az ETO FC Győr 22 csatárával, Farkas Balázzsal is, aki ebben az idényben csak öt NB II-es meccsen játszott, viszont így is szerzett három gólt. (NSO)
KTE/KBSC
Papp Milán
A Kecskemét szerződtette a Kazincbarcika alapemberét, Papp Milánt.
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Csakfoci információi szerint a KTE-nek komolyan a zsebébe kell nyúlnia, ha érvényesíteni akarja a magyar válogatott támadó vételi opcióját.
Tovább az összes átigazoláshoz