Fotó: kbsc.hu

A volt magyar kapitány kiakadt és lezsoldosozta az ETO-t a nagy fordítása után: "Kivégezhettük volna őket, ha bármit mondanék, eltiltanának"

Több dolgot is nehezményezett az NB II-es Kazincbarcika szakvezetője, Csábi József, miután csapata 2-0-s előnyből kapott ki az ETO FC Győr ellen vasárnap.
Csakfoci.hu 2024. május 13., hétfő 9:08
Fotó: kbsc.hu
Több dolgot is nehezményezett az NB II-es Kazincbarcika szakvezetője, Csábi József, miután csapata 2-0-s előnyből kapott ki az ETO FC Győr ellen vasárnap.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. május 13., hétfő 9:08

A csakfoci.hu vasárnap számolt be arról, hogy az NB II-es forduló legnagyobb meglepetése volt készülőben Kazincbarcikán, ahol a borsodi gárda már 2-0-ra vezetett a 16. percben a feljutásért küzdő ETO ellen.

Innen is volt visszaút azonban a győriek számára, akik Bumba duplájának és Szépe találatának köszönhetően végül fordítottak - a román légiós győztes gólja a 85. percben született meg úgy, hogy a hazaiak csere híján emberhátrányban játszottak -, így továbbra is versenyben vannak a második helyért a Vasassal.

Az egykori válogatott hátvéd, a barcikaiak szakvezetője, Csábi József - aki a 2013-ban, egy mérkőzés erejéig a nemzeti csapat megbízott szövetségi kapitánya is volt -, meglehetősen feszülten értékelte a történteket.

- Jó mérkőzés volt semleges szemmel nézve. A múlt heti győztes meccsünkhöz képest ketten is kiestek a héten, voltak nagyon komoly problémáink ezzel kapcsolatosan, de megfelelően felkészültünk az ETO ellen.

Természetesen gratulálok nekik, bár őszintén megmondom, nehéz szívvel teszem, mert a két egyesület nem ugyanazzal a lehetőségekkel rendelkezik és gazdálkodik, és azt gondolom, hogy a pályán eltüntettük ezt a különbséget. Az első félidőben minden nagyképűség nélkül mondhatom azt, hogy talán ki is végezhettük volna őket. 2-0-ás vezetésnél egyedül vittük a kapusra, meg utána is volt még két nagy lehetőségünk.

Vannak egyéniségeik, Bumba hatalmas gólt szerzett, ez nyilván visszahozta őket a meccsbe. Sajnos sérülések is nehezítették a dolgunkat, ez azért rányomta a bélyegét a játékunkra. Később aztán még egy sérülés volt, amikor már nem tudtam cserélni, tehát nagyon-nagyon kellett meccselnünk, és a végét 10 emberrel fejeztük be. Sok-sok olyan történése volt a mérkőzésnek, amire nagyon nehéz volt felkészülnünk.

Az egyéb körülményekről nem szeretnék beszélni, mert lehet, hogy eltiltanának...Nagyon furcsa úgy meccselni, hogy nem hallunk magyar szót az ellenfélnél - az NB II-ről beszélünk.

A meccs utolsó harmadában minőségibb cseréik voltak, ez kidomborodott. Még egyszer gratulálok nekik - nyilatkozta Csábi a találkozót követő sajtótájékoztatón.

A gratuláció azonban még elmaradt Csábi M4 Sportnak adott nyilatkozatában, ekkor még talán egy fokkal vehemensebben nyilatkozott a tréner.

– Nekem most kötelességem lenne gratulálni a Győrnek, ezt most nem teszem meg, elnézést kérek, mert ha egy zsoldosokkal teletűzdelt csapatnak az utolsó percekben húzni kell az időt egy Kazincbarcika ellen, akkor én nagyon elgondolkodnék azon, hogy ez milyen megoldás. Büszke vagyok a csapatra, mert nagyon jó mérkőzést játszott egy feljutásra esélyes Győr ellen, de azt is megmondom őszintén, hogy… Nem merek most bármit is mondani, mert más dolog is történt a pályán, nehogy eltiltsanak – mondta az M4 Sportnak Csábi József.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Kovácsik Ádám
Az már biztosra vehető, hogy egy szezon után távozik Kovácsik Ádám a Mezőkövesdtől. Jó eséllyel a magyar élvonalban folytatja.
Ricardo Moniz
Hosszabb távra is kinevezhetik
A holland edző vezetésével négy bajnokin kilenc pontot szerzett, kiharcolta az európai kupát, így elérte a szezoncélt a Zürich.
Fradi
Edzőkérdés
Marek Papszunt nevezte ki új edzőjének a Raków. A Fradival is hírbe hozott edző kapcsán a Csakfoci korábban jelezte, hogy nem benne gondolkodnak az FTC-nél.
Tovább az összes átigazoláshoz