Fotó: MTI/Cseke Csilla

A visszatérő Hajdú B.: „Ha hülyeséget beszéltem az MTK-Fradin vagy a Bayern-Realon, nem azért volt, mert megműtöttek”

A népszerű kommentátor azt mondja, nem voltak könnyű hetei és hónapjai, valamint a következők sem lesznek azok, de képesnek érzi magát, hogy munkáját a tőle megszokott minőségben végezze.
Nyikes Zoltán 2024. május 3., péntek 19:53
Fotó: MTI/Cseke Csilla
A népszerű kommentátor azt mondja, nem voltak könnyű hetei és hónapjai, valamint a következők sem lesznek azok, de képesnek érzi magát, hogy munkáját a tőle megszokott minőségben végezze.
Szerző: Nyikes Zoltán 2024. május 3., péntek 19:53

A csakfoci.hu is beszámolt arról az NB I előző fordulójában, hogy kellemetes meglepetésként érte a tévénézőket, amikor ismét Hajdú B. István hangját hallhatták az MTK Budapest-Ferencváros mérkőzésen. Mint ismert, az utóbbi hetekben, pontosabban március eleje óta sem az élvonalban, sem pedig a magyar válogatott felkészülési mérkőzésein nem lehetett hallani a népszerű kommentátort egy betegsége és az azt követő műtéte miatt.

Az M4 Sport Gurulj be lassítva is! című podcastjának legfrissebb adásában Hajdú B. István köszönetet mondott mindenkinek, aki az elmúlt időszakban gondolt rá és elárulta, bár nincsenek könnyű hetek mögötte és az előtte állók sem lesznek azok, képesnek érzi magát, hogy munkáját a tőle megszokott minőségben végezze.

– Köszönöm szépen, jobban vagyok! Köszönöm szépen mindenkinek, aki biztatott, akár írásos, akár szóbeli formában, akár csak hallottam, hogy hívta ezt-azt. Nem voltak könnyű hetek, hónapok ezek és a következők sem lesznek könnyűek. De, jelenleg úgy érzem, arra képes vagyok, hogy bizonyos munkákat, melyeket korábban elláttam valamilyen szinten, azt most is ellássam azon a szinten. Ha nem így lenne, nem tenném. Úgy gondolom, ez magával a szakmánkkal szemben is egy szembeköpés lenne, a kollégákkal szemben és az eseménnyel szemben, amit közvetítek. És leginkább saját magammal szemben is. Úgyhogy, ha hülyeséget beszéltem az MTK-Fradin vagy a Bayern-Real mérkőzésen, vagy ha hülyeséget fogok most beszélni, az nem azért van, mert megműtöttek és még különböző vizsgálatok, kezelések várnak rám. Ennek ehhez semmi köze – fogalmazott Hajdú B. István.

Olvastad már?
Interjú az Eb-keretbe pályázó légióssal: "Szerintem a válogatottban jobban kijövök a Fradi-játékosokkal, mint a pályán"
Saját nevelésű játékosként oroszlánrészt vállalt a kecskemétiek meneteléséből, hiszen egészen az NB III-tól kezdve az NB I-ben tavaly ezüstérmet szerző csapatig alapember volt, teljesítményére pedig Marco Rossi szövetségi kapitány is felfigyelt, sőt télen egy svájci szerződés is összejött. Szalai Gábor az elmúlt egy évben rendre tagja volt a nemzeti csapat bő keretének, de a debütálására egyelőre még nem került sor, és a csakfoci.hu-nak adott interjújában azt is elárulta, hogy akkor sem fog magába fordulni, ha nem kerül be az Eb-keretbe. Szóba került az ominózus hajhúzós szituáció is a Fradi elleni őszi bajnokiról, ami után Botka Endre azt nyilatkozta, hogy egy válogatott kerettag nem engedhet meg magának ilyet, de az is kiderült, hogy melyik topbajnokságba lehet eljutni a legkönnyebben a Lausanne-ból.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Raul Gustavo
A Corinthians már bejelentette, hogy Raul Gustavo orvosin vesz részt az FTC-nél, és azt követően aláírhat a magyar bajnokhoz.
Fradi
Raul Gustavo
A Csakfoci korábban beszámolt róla, hogy Raul Gustavo a Corinthiansból a Fradiba szerződhet. Az Üllői129 szerint a brazil játékos már meg is érkezhetett Budapestre.
ETO
Zeljko Gavric
A győriek szerződtették a dunaszerdahelyi DAC támadóját, Zeljko Gavricot.
Tovább az összes átigazoláshoz