Fotó: molfehervarfc.hu

A Vidi új edzője volt már ilyen pocsék helyzetben: "Nem ott kell lennünk a tabellán, ahol vagyunk"

Bartosz Grzelak szerint Fehérváron minden játékos nagyon eltökélt és szeretne az élvonalban maradni.
Póczik Dávid 2023. március 17., péntek 19:28
Fotó: molfehervarfc.hu
Bartosz Grzelak szerint Fehérváron minden játékos nagyon eltökélt és szeretne az élvonalban maradni.
Szerző: Póczik Dávid 2023. március 17., péntek 19:28

Szerdán vált hivatalossá, hogy a svéd Bartosz Grzelak veszi át az NB I 11. helyén álló MOL Fehérvár FC irányítását. A 44 éves tréner szombaton a Budapest Honvéd ellen ül először a fehérváriak kispadján.

Sok tehetséges és tapasztalt játékosa van a MOL Fehérvárnak, egyértelmű, hogy ezzel a játékoskerettel nem ott kell lennünk a tabellán, ahol vagyunk.

- Ugyanakkor tudomásul kell vennünk, hogy a kiesőzónában vagyunk. A csapattal még nem tudtam sok időt eltölteni, de azt már most tudom, hogy mindenki nagyon eltökélt és szeretne az élvonalban maradni - fogalmazott az újdonsült Vidi-edző az m4sport.hu-nak.

Grzelak 2020-ban a svéd AIK Stockholm edzője volt, amely ugyancsak a kiesés ellen küzdött, amikor a szakember átvette. Végül az élvonalban maradt és a következő szezonban már a második helyen zárta a bajnokságot.

Voltam már hasonló helyzetben az AIK csapatánál. Sokat tanultam abból a tapasztalatból és próbálom felhasználni ezt a tudást ahhoz, hogy a MOL Fehérvár bennmaradjon az NB I-ben.

- Tudom, hogy a szurkolók és a klub nehéz pillanatokat élnek meg, de az a célom, hogy új energiát és pozitív szemléletet adjak át a csapatnak, hogy elkerüljük a kiesést.

Olvastad már?
A DVSC elnöke: "Jeleztem már Csányinak, hogy néhány bíró nem üti meg a szintet" - a 10-20 évvel ezelőtti Lokit akarják visszahozni
Ike Thierry Zaengel, a DVSC tavaly nyáron kinevezett francia elnöke a klub megvásárlásáról, a célokról és a magyar játékvezetőkről is beszélt egy interjúban.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Oliveira nem kell
Távozik a DVSC-től Joao Oliveira. A 28 éves svájci szélső 2023 nyarán érkezett Debrecenbe, a Lokiban 10 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, egy gólpassz fűződik a nevéhez.
Hosszabbított
Bernd Storck
Egy plusz egy évre írt alá a korábbi magyar szövetségi kapitány Sepsiszentgyörgyön.
Fradi
Wingo búcsúzik
Azok után, hogy a Fradi a hétvégén bejelentette Henry Wingo távozását, a játékos az Instagramon köszönt el a szurkolóktól. 3,5 év után igazol el.
Tovább az összes átigazoláshoz