Fotó: Fehérvár FC

A Vidi támadója szerint nincs okuk szégyenkezni a negyedik hely miatt: "Emelt fővel jöhettünk le a pályáról az utolsó bajnoki után"

Nicolás Stefanelli szerint a fehérváriaknak nincs okuk szégyenkezni a negyedik hely miatt.
Csakfoci.hu 2024. május 24., péntek 20:39
Fotó: Fehérvár FC
Nicolás Stefanelli szerint a fehérváriaknak nincs okuk szégyenkezni a negyedik hely miatt.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. május 24., péntek 20:39

A Fehérvár FC argentin csatára, Nicolás Stefanelli a klub honlapjának értékelte a Vidi idényét. A 29 éves támadó szezon közben igazolt a piros-kékekhez, 14 mérkőzésen 3 gólt volt a mérlege.

- A szezon közben érkeztem a Vidihez, így a teljes idényt nem tudom értékelni, csak a tavaszi szezont. Nagyon jó közegbe kerültem, ahova könnyen sikerült beilleszkednem és jól is kezdődött számomra a fehérvári pályafutásom, hiszen rögtön az első meccsemen góllal tudtam bemutatkozni.

Úgy gondolom, nincs okunk szégyenkezni a negyedik hely miatt, csak egy hajszálon múlt a dobogó és ezt most érthetjük szó szerint is. Büszkén, emelt fővel jöhettünk le a pályáról az utolsó bajnoki után és nagyon jól esett az egész csapatnak, ahogy a szurkolók megünnepeltek bennünket.

- Most pár hétig a pihenésé, feltöltődésé lesz a főszerep, hogy június közepén újult erővel vághassunk bele a felkészülésbe. Izgalmas időszak következik a klub életében, hiszen a nemzetközi kupában szerepelhetünk majd a nyáron. Szeretnénk ott és a bajnokságban is sikeresen szerepelni, minél előrébb végezni a tabellán - nyilatkozta Stefanelli.

Olvastad már?
Megerősítve: A Vidi leigazolta az NB I kiesőjének klubrekorderét - hivatalos
Bohdan Melnik személyében 27 esztendős védekező középpályással erősödött a Fehérvár kerete.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC
Megvan az új vezetőedző
Ahogyan azt előre jeleztük, Bartosz Grzelak távozását követően Pető Tamás vette át a Fehérvár irányítását.
Vasas
Kapust igazoltak
A 23 éves Kiss Ágoston az előző szezonban a kieső Tiszakécskét erősítette, de a WYSCOUT adatai alapján ő volt a másodosztály legjobb kapusa.
Újpest/Fehérvár
Bartosz Grzelak
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően Bartosz Grzelak távozott a Viditől és az Újpest vezetőedzője lett.
Tovább az összes átigazoláshoz