Fotó: fehervarfc.hu

A Vidi kapusa nem talál magyarázatot csapata korai kupakiesésére: "Négyet-ötöt is rúghattunk volna, de a gólvonalról is kihagytuk"

A Fehérvár nem kis meglepetésre 1-0-ra kikapott az NB III-as ESMTK-tól és nem jutott be a Magyar Kupa legjobb 32 csapata közé. A találkozó után Tóth Balázs, a Vidi kapusa kereste az okokat.
Csakfoci.hu 2023. szeptember 17., vasárnap 11:40
Fotó: fehervarfc.hu
A Fehérvár nem kis meglepetésre 1-0-ra kikapott az NB III-as ESMTK-tól és nem jutott be a Magyar Kupa legjobb 32 csapata közé. A találkozó után Tóth Balázs, a Vidi kapusa kereste az okokat.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. szeptember 17., vasárnap 11:40

- A legnagyobb baj az volt, hogy kihagytuk a helyzeteinket. Nagyon sok volt a második félidőben, négyet-ötöt is rúghattunk volna, de a gólvonalról is kihagytuk. Nehéz mit mondani, ez egy óriási csalódás számunkra, nem tudok magyarázatot találni erre az eredményre. Volt védésem az első félidőben és itt az utolsó percekben is, úgy éreztem, hátul stabilak voltunk, de egyszer elaludtunk, gólt kaptunk belőle, mi meg nem tudtunk betalálni. Megértjük a szurkolók csalódottságát, hiszen több órákat utaznak miattunk a mérkőzésekre, és nem tudjuk őket boldoggá tenni - ez most kötelező lett volna, de mostantól a bajnokságban kell javítanunk, össze kell szednünk magunkat - értékelt az ESMTK ellen 1-0-ra elveszített MOL Magyar Kupa-mérkőzés után Tóth Balázs a fehervarfc.hu-nak.

Olvastad már?
Grzelak a Vidi kupabúcsúja után: "Szégyellnünk kell magunkat a mai teljesítményünk miatt, ez nem volt elég"
Bartosz Grzelak és Tóth Balázs is csalódottan értékelt a Vidi kupakiesését követően.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
MTK Budapest
Futács Márkó
Távozott az MTK Budapesttől Futács Márkó. A 33 éves támadó másfél éven át viselte a klub mezét, de az idei szezonban nem kapott játéklehetőséget, így a felek közös megegyezéssel bontottak szerződést.
Honvéd / Kisvárda
Lazar Cirkovic
A Magyarországon eltöltött két év után a szerb Lazar Cirkovic úgy döntött, hogy új kihívást keres távol az NB I-től és otthonától.
Tovább az összes átigazoláshoz