Fotó: molfehervarfc.hu

A Vidi házi gólkirálya az edzőváltásról: "A csapatnak szüksége volt friss levegőre, új ötletekre" - újra ambiciózusak a fehérváriak

A csatár azt mondja, Huszti utódja más elképzelésekkel és megfelelő gondolatokkal érkezett a Vidihez.
Nyikes Zoltán 2023. március 18., szombat 10:38
Fotó: molfehervarfc.hu
A csatár azt mondja, Huszti utódja más elképzelésekkel és megfelelő gondolatokkal érkezett a Vidihez.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. március 18., szombat 10:38

A MOL Fehérvár FC héten kinevezett vezetőedzője, Bartosz Grzelak az egyik interjújában elmondta, az a célja, hogy új energiát és pozitív szemléletet adjon át a csapatnak, Kenan Kodro szavaiból pedig az derül ki, hogy a paksi pofon után alig pár nap alatt sikerült felráznia a Vidi-játékosokat az új trénernek.

– Jók az első benyomások. A csapatnak szüksége volt friss levegőre, új ötletekre.

Nagyon sokat szenvedtünk, de az új edző más elképzelésekkel érkezett, megfelelő gondolatokkal, és arra koncentrált, milyen feladatokat kell elvégezni az utolsó tíz mérkőzéshez.

Szombaton a Honvéd ellen lépünk pályára, amely egy nagyon kemény meccs lesz. Amikor egy új edző érkezik, akkor új energiák szabadulnak fel. A játékosaink jók és frissek, ami nagyon jót tehet nekünk a jövőben – beszélt az edzőváltásról a MOL Fehérvár bosnyák légiósa az M4 Sportnak.

Kodro a Honvéd elleni szombati bajnokival kapcsolatban kiemelte, nagy önbizalmat adhat számukra, hogy a mostani szezonban mind a két alkalommal megverték a kispestieket.

– Most viszont egy teljesen más helyzetben vagyunk, mint korábban. Pontokra van szükségünk, ezért arra figyelünk, mik azok a dolgok, amikben javulnunk kell. Nem szabad foglalkoznunk a múlttal. Most új szelek fújnak, a csapat újra ambiciózus, új ötleteink vannak, ezért is mondom, hogy nem azzal kell foglalkozni, ami történt, ahogyan azzal sem, mit hozhat a jövő, hanem kizárólag erre a mérkőzésre kell fókuszálni, és minden rendben lesz – nyilatkozta a nehéz helyzetben lévő gárda következő feladatáról, a kispestiek elleni mérkőzésről.

Olvastad már?
Fradi-vezér: "Az EL-nyolcaddöntő nagyobb eredmény, mint a BL-csoportkörbe jutás" - Orosz szerint ismét jegyzett klub lettek Európában
Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója szerint ismét jegyzett klub lett Európában a Ferencváros, amely a nyolcaddöntőig jutott a labdarúgó Európa-ligában.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC
Pap Eduárd
Román sajtóhírek szerint Pap Eduárd az NB II-es győri ETO FC együtteséhez került, a Botosani tulajdonosa azonban azt mondja, egyelőre még nem került pont az ügy végére.
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
Tovább az összes átigazoláshoz