Fotó: molfehervarfc.hu

A Vidi házi gólkirálya az edzőváltásról: "A csapatnak szüksége volt friss levegőre, új ötletekre" - újra ambiciózusak a fehérváriak

A csatár azt mondja, Huszti utódja más elképzelésekkel és megfelelő gondolatokkal érkezett a Vidihez.
Nyikes Zoltán 2023. március 18., szombat 10:38
Fotó: molfehervarfc.hu
A csatár azt mondja, Huszti utódja más elképzelésekkel és megfelelő gondolatokkal érkezett a Vidihez.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. március 18., szombat 10:38

A MOL Fehérvár FC héten kinevezett vezetőedzője, Bartosz Grzelak az egyik interjújában elmondta, az a célja, hogy új energiát és pozitív szemléletet adjon át a csapatnak, Kenan Kodro szavaiból pedig az derül ki, hogy a paksi pofon után alig pár nap alatt sikerült felráznia a Vidi-játékosokat az új trénernek.

– Jók az első benyomások. A csapatnak szüksége volt friss levegőre, új ötletekre.

Nagyon sokat szenvedtünk, de az új edző más elképzelésekkel érkezett, megfelelő gondolatokkal, és arra koncentrált, milyen feladatokat kell elvégezni az utolsó tíz mérkőzéshez.

Szombaton a Honvéd ellen lépünk pályára, amely egy nagyon kemény meccs lesz. Amikor egy új edző érkezik, akkor új energiák szabadulnak fel. A játékosaink jók és frissek, ami nagyon jót tehet nekünk a jövőben – beszélt az edzőváltásról a MOL Fehérvár bosnyák légiósa az M4 Sportnak.

Kodro a Honvéd elleni szombati bajnokival kapcsolatban kiemelte, nagy önbizalmat adhat számukra, hogy a mostani szezonban mind a két alkalommal megverték a kispestieket.

– Most viszont egy teljesen más helyzetben vagyunk, mint korábban. Pontokra van szükségünk, ezért arra figyelünk, mik azok a dolgok, amikben javulnunk kell. Nem szabad foglalkoznunk a múlttal. Most új szelek fújnak, a csapat újra ambiciózus, új ötleteink vannak, ezért is mondom, hogy nem azzal kell foglalkozni, ami történt, ahogyan azzal sem, mit hozhat a jövő, hanem kizárólag erre a mérkőzésre kell fókuszálni, és minden rendben lesz – nyilatkozta a nehéz helyzetben lévő gárda következő feladatáról, a kispestiek elleni mérkőzésről.

Olvastad már?
Fradi-vezér: "Az EL-nyolcaddöntő nagyobb eredmény, mint a BL-csoportkörbe jutás" - Orosz szerint ismét jegyzett klub lettek Európában
Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója szerint ismét jegyzett klub lett Európában a Ferencváros, amely a nyolcaddöntőig jutott a labdarúgó Európa-ligában.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Hertha BSC
Dárdai Pál
Hivatalossá vált, hogy Dárdai Pál ismét távozik a Hertha vezetőedzői posztjáról, de más szerepkörben marad az egyesületnél, mert életre szóló klubtagságot kapott.
Fradi
Mahmoud Jaber
Mohammed Abu Fani tavaly nyári érkezése után a Fradi ismét a Maccabi Haifától szerződtethet középső középpályást.
MTK
Vadnai távozik
Távozik az MTK-tól a 36 éves Vadnai Dániel, aki három korszakban is erősítette a kék-fehéreket, 2008-ban bajnok is lett velük.
Tovább az összes átigazoláshoz