Fotó: molfehervarfc.hu

A Vidi első igazolása az NB I-es riválistól érkezett - hivatalos

A Vidi a Puskás Akadémia 27 éves játékosával erősítette meg keretét - jelentette be a fehérvári klub.
Budai László 2023. június 14., szerda 12:10
Fotó: molfehervarfc.hu
A Vidi a Puskás Akadémia 27 éves játékosával erősítette meg keretét - jelentette be a fehérvári klub.
Szerző: Budai László 2023. június 14., szerda 12:10

A 2023/2024-es szezontól a Vidiben folytatja pályafutását a Puskás Akadémiától érkező, fehérvári nevelésű Spandler Csaba - jelentette be a klub hivatalos honlapján.

A többszörös magyar válogatott kerettag középhátvéd 1996. március 7-én született Móron. Nyolcéves korában a Kincsesbánya állította ki az első játékosigazolását, de fél évvel később a Vidi utánpótlásába igazolt, ahol évről évre kimagasló teljesítményt nyújtott, így 2012-ben aláírhatta első profi szerződését. 2013-ban a Puskás Akadémia együttesébe igazolt, ahol 2014-ben debütált az élvonalban. Azóta - egy rövid csákvári kitérő kivételével - a PAFC együttesét erősítette, ahol összesen 142 élvonalbeli találkozón szerepelt. Az előző szezonban Szolnoki Roland sérülése miatt ő viselte a csapatkapitányi karszalagot. A sokszoros utánpótlás-válogatott hátvéd remek teljesítménye miatt már a felnőttek szövetségi kapitánya, Marco Rossi is több alkalommal küldött neki meghívót az elmúlt két szezonban.

- A Vidi mindig közel állt a szívemhez, hiszen gyerekként évekig itt nevelkedtem - nyilatkozta Spandler Csaba a Vidi honlapján. - Mondhatjuk, hogy hazatértem. Minél több percet szeretnék a pályán tölteni és segíteni a csapatot abban, hogy minél jobb eredményt érjen el. Igazi csapatként fogunk minden egyes mérkőzésen küzdeni, ki akarjuk szolgálni a szurkolóinkat is, reméljük, hogy az eredmények is jönni fognak. Megalkuvást nem tűrő, kemény játékot várhatnak tőlem a szurkolók, mindig alá fogom rendelni magam a csapat érdekének.

- Spandler Csaba nem véletlenül jutott el a válogatott keretéig, jó teljesítményével a mi figyelmünket is már korábban felhívta magára. A móri születésű védő itt nevelkedett, ismeri és szereti a klubot, sokat jelent neki a város és a régió, így mind szakmailag, mind emberileg beleillik abba a profilba, amit keresünk. Biztos vagyok benne, hogy a védelmünk nagy erőssége lesz a következő években! - nyilatkozta az új igazolásról a sportigazgató, Juhász Roland.

Spandler Csaba 2026. június 30-ig írt alá és a 4-es mezben szerepel majd, szerződése a PAFC-cal kötött kontraktusa lejártával lép majd életbe.

Olvastad már?
Diósgyőr: Portugáliából igazolnának csapatkapitányt, egy másik kérő is versenybe száll érte - sajtóhír
A portugál A Bola információi szerint a Diósgyőr azeri klubbal versenyez a 33 éves Joaozinho leigazolásáért.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Callum Styles
A Fradi újra megpróbálta megszerezni a 23 éves játékost, ám Styles az angol másodosztályba vágyott inkább. A Championshipbe való igazolás pedig klubja miatt nem jött össze.
ZTE FC
Dombó Dávid
Hivatalossá vált a csakfoci.hu korábbi információja: Zalaegerszegen folytatja pályafutását Dombó Dávid.
BVSC
Kincses Ádám
Úgy tűnik véget érhet a több hetes edzőkereső a BVSC-nél. Végül a legkézenfekvőbb döntést hozták meg a klub vezetői.
Tovább az összes átigazoláshoz