A válogatott két korábbi edzőjét is eltiltotta az MLSZ

Meghozta keddi fegyelmi határozatait az MLSZ illetékes bizottsága. Érdekesség, hogy két, korábban a magyar válogatottnál is dolgozó edző, Csábi József és Aczél Zoltán is eltiltást kapott a hétvégi bajnokija után.
Dudás Gábor 2020. szeptember 29., kedd 18:45
Meghozta keddi fegyelmi határozatait az MLSZ illetékes bizottsága. Érdekesség, hogy két, korábban a magyar válogatottnál is dolgozó edző, Csábi József és Aczél Zoltán is eltiltást kapott a hétvégi bajnokija után.
Szerző: Dudás Gábor 2020. szeptember 29., kedd 18:45

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) szeptember 29-i ülésén az alábbi határozatokat hozta az mlsz.hu híre szerint.

NB II

Csábi József vezetőedző (Szolnok), a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 1 soron következő NB II férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

NB III

Simó Attila (SBTC) 1, Kósz Ádám (Nagyatád) 1, Szin Ferenc (Puskás) 1, Nagy Bálint Antal (Körösladány) 1 soron következő férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Aczél Zoltán vezetőedző (Dabas-Gyón), a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 2 soron következő NB III férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Női felnőtt nagypályás bajnokságok és kupák

Vida Laura (Jobsforward) 1, Császár Hanna Nóra (ZTE) 2 soron következő női felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Női és férfi felnőtt futsal bajnokságok és kupák

Boros Andrea (Viadukt) 1 soron következő női felnőtt futsal bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Két sárga lapos figyelmeztetés utáni, határozat nélküli eltiltás

Baki Ákos (MTK), Debreceni András (Mosonmagyaróvár), Vince Ádám Ottó (Ménfőcsanak), Dekanics Márk (Nagyatád), Ominger Gergő (Puskás FC), Fenyőfalvi Dávid (Sényő-Carnifex) és Lapos Máté (Siófok) 1–1 soron következő férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás.

Erős Zsanett (Mezei-Vill) 1 soron következő női felnőtt futsal bajnok mérkőzésre szóló eltiltás.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Balabás Bence
Zalaegerszegre teszi át székhelyét az Austria Wientől a 16 éves középpályás, Balabás Bence, aki alapember az U17-es válogatottban. Korábban a Fradi és a Puskás Akadémia utánpótlásában is játszott.
Kisvárda
Driton Camaj
A csakfoci.hu úgy tudja, hogy Driton Camaj iránt egy török klub érdeklődik, de az ottani átigazolási piac közelgő zárása miatt nem biztos, hogy összejön az egyezség.
Ferencváros
Kwaku Bonsu Osei
Januárban a Fradinál járt próbajátékon Kwaku Bonsu Osei, a ghánai végül a szerb bajnokságba igazolt.
Tovább az összes átigazoláshoz