Fotó: dac1904.sk

A Slovan edzője szerint a Basel sem tette annyira próbára őket, mint a DAC; Kalmár nem tudja, mi történt velük a gólja után - visszhangok

A DAC 1-0-ra vezetett, de négy perc alatt kapott két góllal a Slovan fordított és megnyerte a Fortuna Liga rangadóját. A dunaszerdahelyi csapat így is három ponttal vezet a pozsonyiak előtt.
Csakfoci.hu 2023. április 10., hétfő 10:27
Fotó: dac1904.sk
A DAC 1-0-ra vezetett, de négy perc alatt kapott két góllal a Slovan fordított és megnyerte a Fortuna Liga rangadóját. A dunaszerdahelyi csapat így is három ponttal vezet a pozsonyiak előtt.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. április 10., hétfő 10:27

Kalmár Zsolt, a DAC csapatkapitánya: - Nagyon jó meccset játszott két minőségi csapat, színvonalas volt a mérkőzés. Az első félidőben kontrolláltuk a játékot, volt két-három helyzetünk, amiből gólt szerezhettünk volna. A második félidőben a gólunk után nem tudom mi történt, négy perc alatt kétszer is beadások után kaptunk gólt, pedig erre külön készültünk. Mérgesek vagyunk, meg lehetett volna nyerni ezt a mérkőzést. A hátralevő hat fordulóban nyerni kell, és akkor nem lesz gond. Ma három olyan játékos nélkül játszottunk, akiknek megvan a kvalitása a támadó harmadban, és akik el tudnak dönteni meccseket, de akik ma a helyükön játszottak, maximálisan teljesítettek. Mindenki beletette a munkát és a futómennyiséget a mai mérkőzésbe. Nagy a keretünk, de remélem, minél előbb felépülnek a hiányzóink. (ujszo.com)

Id. Vladimír Weiss, a Slovan vezetőedzője: - Az érzelmek és a játék minősége alapján ez volt a szezon legnehezebb és legjobb meccse. Sem a Basel, sem a Trnava, sem más csapat nem tett minket ilyen szinten próbára, mint ma a DAC, amely nagyszerűen játszott. A Slovan ellen mindenki százhúsz százalékot akar nyújtani. Az ellenfelünknek kidőlt az egész támadósora, de akik beugrottak helyettük, nagyon jó fényben mutatkoztak. Ennek így kellene lennie nálunk is, de nincs így. Elégedett vagyok csapatom hozzáállásával és főleg az eredménnyel. 0:1-nél gyakorlatilag kivettük a bajnoki címet a dunaszerdahelyiek kezéből és megadtuk magunknak az esélyt, hogy folytatódjon a bajnoki verseny. A vereség a véget jelentette volna számunkra. Szeretném megdicsérni a fiamat. Ilyesmit idén és tavaly sem tettem, egyetlen alkalommal sem. De ma jól játszott. (ujszo.com)

Olvastad már?
Csúcsrangadó: Kalmár nagy góljával vezetett, de kikapott a DAC Pozsonyban - videó
A  Slovan Bratislava hátrányból fordítva győzött 2-1-re a Dunaszerdahely ellen a két csapat vasárnapi, szlovák élvonalbeli rangadóján. 
Elolvasom

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest
Kölcsönadás
Zuigéber Ákos a következő idényt a Budafok csapatánál tölti majd kölcsönben. A 21 éves támadó tavasszal a Szegednél szerepelt, 11 bajnokin egy gólt szerzett. (mtkbudapest.hu)
ZTE
Zoran Lesjak
A szlovén élvonalbeli lendvai Nafta bejelentette a Zalaegerszegtől távozó Zoran Lesjak érkezését.
Szentlőrinc
Távozott a vezetőedző
A Szentlőrinc tulajdonosának döntése értelmében távozott a vezetőedzői posztról Pichler Gábor. A Csakfoci korábbi értesülése szerint Waltner Róbert lesz a klub új trénere.
Tovább az összes átigazoláshoz