A pályán ugrott egymásnak a magyar játékos és az olasz válogatott csillag - fotókon az eset

Nem éppen barátságos hangulatban találkozott egymással a pályán Nicolo Zaniolo, a török Galatasaray olasz válogatott támadója és Karacs Dániel, az NB II-es Csákvár védője.
Csakfoci.hu 2023. július 16., vasárnap 17:11
Nem éppen barátságos hangulatban találkozott egymással a pályán Nicolo Zaniolo, a török Galatasaray olasz válogatott támadója és Karacs Dániel, az NB II-es Csákvár védője.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. július 16., vasárnap 17:11

A Csákvár az ausztriai Bad Waltersdorfban játszott felkészülési mérkőzést a török bajnok Galatasaray ellen, és a találkozó első félidejében a Fejér megyeiek védője, Karacs Dániel, valamint és a törökök olasz támadója, Nicolo Zaniolo csúnyán egymásnak ugrott a pályán, miután a bekk felrúgta ellenfelét. Némi kézimunka és kisebb fojtogatást követően lenyugodtak a kedélyek - írja a turkiyegazetesi.com.tr.

A törökök végül 4-2-re nyerték meg az edzőmeccset, Karacs és az egyébként két gólt szerző Zaniolo pedig a lefújás után már jóval kedélyesebb hangulatban álltak össze egy fotó erejéig, mintegy békét kötve a pályán történtek után.

Olvastad már?
Felkészülés: A Bundesliga-csapat után a szomszédot is megverte a ZTE
2-1-es győzelmet aratott a ZTE a szlovéniai Lendva együttese ellen, egy nappal azután, hogy az Union Berlint is megverte.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
RB Leipzig
Orbán Willi
Sajtóhírek szerint Orbán Willi hamarosan szerződést hosszabbít Lipcsében.
Ajka/Vasas
Schindler Szabolcs
Ahogyan azt honlapunk előre jelezte: távozott a Vasas tartalékcsapatától Schindler Szabolcs és az NB II-es Ajka vezetőedzője lett.
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Tovább az összes átigazoláshoz