A Nyíregyháza kulcsembert igazolhat az NB II-es riválistól

A Szentlőrinc bejelentette Fekete Tivadar sportigazgató távozását. A csakfoci.hu úgy tudja, több opció is felmerült nála, információink szerint a legnagyobb esély arra van, hogy a Nyíregyháza sportigazgatója legyen.
Nyikes Zoltán 2022. december 6., kedd 11:51
A Szentlőrinc bejelentette Fekete Tivadar sportigazgató távozását. A csakfoci.hu úgy tudja, több opció is felmerült nála, információink szerint a legnagyobb esély arra van, hogy a Nyíregyháza sportigazgatója legyen.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. december 6., kedd 11:51

Az NB II 16. helyén álló Szentlőrinc a hivatalos oldalán jelentette be, hogy az őszi szezon végén távozik a klubtól Fekete Tivadar sportigazgató.

A baranyai klub közleménye arra nem tér ki, hogy Fekete hol folytatja pályafutását, de a csakfoci.hu úgy tudja, több opció is felmerült nála, információink szerint a legnagyobb esély arra van, hogy a Nyíregyháza sportigazgatója legyen.

Mint ismert, az alig több mint 6000 fős Szentlőrinc városának focicsapata nagy bravúrt végrehajtva a 2019/20-as szezon végén jutott fel az NB II-be, majd az ezt követő két idényben erőn felül teljesítve, az egyik, ha nem a legkevésbé tehetős csapatként maradt bent a másodosztályban, ebben pedig hatalmas szerepet játszott Fekete Tivadar sportigazgató, aki hét évvel ezelőtt érkezett a klubhoz.

A közlemény hozzáteszi, a sportigazgató az elmúlt években sokat tett azért, hogy a korábbiaknál is hatékonyabb, eredményesebb legyen az utánpótlásban zajló munka. A klubhonlapról az is kiderül, hogy Fekete októberben jelezte a klub tulajdonosának, hogy új kihívásokra vágyik, aki ezt tudomásul vette, s megegyeztek abban, hogy a sportigazgató az őszi szezon végéig a klub rendelkezésére áll.

Egy korábbi interjúnk Fekete Tivadarral itt olvasható.

Olvastad már?
NB II: "Ha több pénzünk lenne, akkor is a fiatalok játszanának" - interjú az erőn felül teljesítő csapat sportigazgatójával
Fekete Tivadar a csakfoci.hu-nak adott interjújában elárulta, mivel tudja meggyőzni tárgyalásokon a játékosokat, és miért tud működőképes lenni ez a modell annak ellenére, hogy ők a legszegényebbek az NB II-ben.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Henry Wingo
A Csakfoci úgy tudja, hogy Henry Wingo nyártól jó eséllyel az MLS-ben szereplő Austin FC-ben folytathatja pályafutását.
BVSC
Lemondott a vezetőedző
Az NB II-es BVSC-Zuglót irányító Szekeres Tamás hétfőn lemondott vezetőedzői tisztségéről. A szakember november végén vette át az együttest, amely jelenleg a másodosztály 15. helyén áll. (hunfoci.hu)
Mezőkövesd
Változások
Komoly változások lesznek az NB I-ből kieső Mezőkövesdnél.
Tovább az összes átigazoláshoz