Fotó: Sas Gábor

A Mmaee-testvérek az Instagramon fakadtak ki: "Nem ez az első eset, hogy valaki megpróbálja bemocskolni a nevünket"

Samy és Ryan Mmaee egyértelművé tette, hogy továbbra is a marokkói válogatott rendelkezésére állnak, igaz, 2022 szeptembere óta senki nem kereste őket.
Csakfoci.hu 2023. február 23., csütörtök 16:46
Fotó: Sas Gábor
Samy és Ryan Mmaee egyértelművé tette, hogy továbbra is a marokkói válogatott rendelkezésére állnak, igaz, 2022 szeptembere óta senki nem kereste őket.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. február 23., csütörtök 16:46

Samy és Ryan Mmaee cáfolta azokat a külföldi híreket, amelyek csütörtökön arról számoltak be, hogy a testvérpár addig nem hajlandó visszatérni a marokkói válogatottba, amíg Walid Regragui a szövetségi kapitány.

Nem ez az első eset, hogy valaki megpróbálja bemocskolni az imázsunkat és a nevünket, és ez elfogadhatatlan. A legutóbbi, 2022 szeptemberi válogatottságunk óta sem az edző, sem a szövetség nem lépett velünk kapcsolatba

- áll a Ferencváros két labdarúgójának Instagramon közzétett közleményében, amelyben arról is írnak, hogy a jövőben is számíthat rájuk Marokkó.

- Mindig készen álltunk, amikor hívtak bennünket, egyszer sem utasítottunk vissza egy válogatottságot sem, és ez nem fog változni. Az edző és az ország rendelkezésére állunk.

Mint ismert, Regragui nem vitte magával a két futballistát a 2022-es világbajnokságra, pedig előtte, a selejtezők során számítottak rájuk. Marokkó így nélkülük érte el történelmi sikerét az elődöntőbe jutással.

Olvastad már?
EL: A Fradi az Arsenalt és Sallaiékat biztosan nem kapja ellenfélnek - ezeket kell tudni a pénteki sorsolásról
Pénteken délben sorsolják ki az Európa Liga-nyolcaddöntők párosításait, így az is kiderül, kivel találkozik a Ferencváros. Összeszedtük a fontos tudnivalókat az esemény előtt.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz