A magyar válogatott játékos kiemelt fizetésért marad Amerikában - ez a két európai csapat csábította

A csakfoci.hu úgy tudja, hogy megszületett a megállapodás Gazdag Dániel és a Philadelphia Union között, melynek értelmében a magyar válogatott középpályás 2026-ig a klubnál marad.
Póczik Dávid 2023. január 4., szerda 16:06
A csakfoci.hu úgy tudja, hogy megszületett a megállapodás Gazdag Dániel és a Philadelphia Union között, melynek értelmében a magyar válogatott középpályás 2026-ig a klubnál marad.
Szerző: Póczik Dávid 2023. január 4., szerda 16:06

A csakfoci.hu információi szerint Gazdag Dániel meghosszabbította szerződését az MLS-ben szereplő Philadelphia Union együttesével.

Honlapunk úgy tudja, a 18-szoros magyar válogatott középpályás 2026-ig írt alá, és az új kontraktus értelmében ő lett a klub legjobban fizetett játékosa. Gazdag nemrégiben, a csakfoci.hu-nak adott interjújában beszélt is arról, hogy az a célja, hogy a kiemelt bérezésű labdarúgók közé kerüljön, amit most sikerült elérnie.

Értesüléseink szerint Gazdagnak két komolyabb európai kérője akadt: a spanyol élvonalban nyolcadik Osasuna, valamint a 13. helyen álló Getafe érdeklődött a korábbi kispesti labdarúgó iránt, aki azonban a maradás mellett döntött, és hosszabbított az MLS-ben szereplő együttesével.

Gazdag 2021 májusában csatlakozott a klubhoz, azóta a gárda alapemberévé vált. A 26 éves játékos előző idénye kiemelkedő volt: az alapszakaszt 22, a rájátszást két góllal zárta az MLS-ben, emellett 10 gólpasszt is kiosztott, és nagyon kevés választotta el attól, hogy bajnoki címet ünnepeljen a Philadelphiával.

Frissítés! Cikkünk megjelenése után a Philadelphia bejelentette Gazdag szerződésének meghosszabbítását:

Olvastad már?
Gazdag hosszabbított és megkapta a 10-es mezt: "Olyan szerződést ajánlottak neki, ami azt mutatja, hogy nagyon szerették volna megtartani" - hivatalos
A magyar válogatott Gazdag Dániel három plusz egy évvel meghosszabbította szerződését a Philadelphia Union labdarúgócsapatánál.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Paks
Zimonyi Dávid
A Paks megegyezett a Vasassal Zimonyi Dávid klubváltásáról.
Újpest
Kiss Tamás
Hivatalossá vált, hogy az Újpestről távozott Kiss Tamás a lengyel másodosztályú Wisla Kraków játékosa lett.
Fehérvár FC
Ominger Gergő
A Fehérvár FC és a Puskás Akadémia FC megállapodásának értelmében kölcsönbe érkezik a Vidihez a középpályán bevethető, utánpótlás-válogatott Ominger Gergő.
Tovább az összes átigazoláshoz