Fotó: facebook.com/PendikSporKulubu

A magyar támadó szerint még mindig kevesen figyelik az NB I-et: "Ha Ádám Martin például Ausztriában döntögetett volna rekordokat, biztosan lecsap rá egy topligás klub"

Ugrai Roland jelenleg szabadon igazolható, azonban a nyári felkészülést már egy új csapatnál szeretné megkezdeni.
Póczik Dávid 2023. április 8., szombat 12:52
Fotó: facebook.com/PendikSporKulubu
Ugrai Roland jelenleg szabadon igazolható, azonban a nyári felkészülést már egy új csapatnál szeretné megkezdeni.
Szerző: Póczik Dávid 2023. április 8., szombat 12:52

A török másodosztályban szereplő Pendikspor február elején bontotta fel Ugrai Roland szerződését. A jelenleg szabadon igazolható támadó nemrég műtéten esett át, most a dehir.hu-nak beszélt az állapotáról.

Február nyolcadikán műtöttek meg Finnországban, kétoldali adductor (combközelítő izom), valamint sportsérvműtéten estem át. Ennek három hónap a felépülési ideje, egyelőre a második hónapot fejeztem be.

- kezdte a 30 éves támadó, hozzátéve, hogy januárban nem szeretett volna sérülten klubot váltani. Ugrai elmondta azt is, hogy a török klub nem fizette ki, ezért is döntöttek a szerződésbontás mellett. A Haladás, a Ferencváros, a Diósgyőr, a Honvéd és a DVSC korábbi labdarúgóját elkerülték az év eleji törökországi földrengések, azonban Isztambulban, az ő lakóhelyénél is jellemzőek voltak kisebb rengések.

Nem zárok be semmilyen kaput, ha egy esetleges visszatérésről lenne szó. A mai napig beszélek debreceni játékosokkal, stábtagokkal, remek a kapcsolatunk. Hozzáteszem, nem volt megkeresés a klub részéről és egyelőre nem is gondolkozom még csak és kizárólag a magyar bajnokságban

- fogalmazott az 5-szörös válogatott csatár az esetleges debreceni visszatérésről.

- Remek erőben vagyok, imádok focizni, és érzek még magamban annyit, hogy újra kipróbáljam magamat külföldön. Nagyon jól meg kell választani, hova tovább. Természetesen a sok játéklehetőség az, ami most leginkább motivál engem, ha egy csapat szóba kerül.

Az interjú zárásában kitért arra is, hogy a Fradi jó nemzetközi szereplésének ellenére még mindig kevesebben figyelik az NB I-et, mint a szomszédos bajnokságokat.

Ha Ádám Martin például Ausztriában döntögetett volna rekordokat, biztosan lecsap rá egy topligás klub. De említhetném Hahn vagy Gazdag esetét is

- összegezte Ugrai, majd elárulta, az álma egy spanyol élvonalbeli csapat lenne, de tudja, hogy erre már - a korából adódóan - nincs lehetősége, azonban a nyári felkészülést már új csapatánál szeretné megkezdeni.

Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest/Paks
Rácz Gergő
Az MTK végleg megvásárolta Rácz Gergőt a Paksi FC-től, miután a 27 éves kapus a tavaszi idényben kölcsönben erősítette a fővárosiakat.
NB II
Bejelentették az új edzőt
Hivatalos bejelentés: NB II-es csapatnál nevezték ki a Vidivel Magyar Kupát nyert edzőt.
Ferencváros
Serdar Dursun
A törökök szerint a Fradi érdeklődik Serdar Dursun iránt, a csakfoci.hu azonban úgy tudja, hogy a hír nem igaz.
Tovább az összes átigazoláshoz