Fotó: dvsc.hu

A Loki elnöke a szurkolóknak írt nyílt levelet a Diósgyőr-meccs előtt: "Ez nem a pénzről szól"

DVSC-DVTK keleti rangadót is rendeznek az OTP Bank Liga első 2024-es fordulójában, szombaton. A debreceniek elnöke, Ike Thierry Zaengel a szurkolóknak üzent a meccs előtt.
Csakfoci.hu 2024. február 1., csütörtök 15:29
Fotó: dvsc.hu
DVSC-DVTK keleti rangadót is rendeznek az OTP Bank Liga első 2024-es fordulójában, szombaton. A debreceniek elnöke, Ike Thierry Zaengel a szurkolóknak üzent a meccs előtt.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. február 1., csütörtök 15:29

Kiemelt fontosságú találkozó következik rögtön az NB I első idei fordulójában, hiszen keleti rangadóra kerül sor Debrecenben, ahová az éppen edzőt váltó DVTK látogat majd.

Bár a találkozót a DVSC is igyekszik a maga eszközeivel élvezetessé és vonzóvá tenni a szurkolók számára (lesz például büntető-rúgó verseny, "óriás beerpong" és fotófal is), a klub elnöke a hivatalos honlapon arra kérte a drukkereket, hogy minél nagyobb számban látogassanak ki a presztízsmeccsre.

"Arra szeretném kérni a szurkolóinkat, hogy minél többen jöjjenek ki a stadionba. Tudom, hogy az ultrák minden meccsen itt vannak és nagyon jók a szurkolóink, de szeretném, ha még inkább meg tudnánk tölteni a stadiont. Szükségünk van a 12. játékosra, aki nem más, mint ti vagytok! Debrecen városa, a partnereink és jómagam is folyamatosan befektetünk a klubba, és éppen ezért szeretnék még nagyobb számban debrecenieket látni a mérkőzéseken.

Szükségünk van rátok! Ez nem a pénzről szól, hanem arról, hogy a játékosoknak szüksége van a támogatásotokra. Csodálatos stadionunk van, amire mindenki büszke lehet. Büszkének kell lennünk a klubra is, hiszen ez az identitásunk és az örökségünk részét képezi. Nincs jövőnk a szurkolóink nélkül!"

- olvasható Ike Thierry Zaengel "nyílt levele" a dvsc.hu oldalán.

Olvastad már?
“Kuznyecov egy karrierista edző, a saját pályafutása fontosabb neki, mint a klub víziója”: 600 millió oka volt a Diósgyőr nem is olyan meglepő váltásának - a háttér
Minden, amit a DVTK és vezetőedzője, Kuznyecov Szergej látszólag hirtelen, de közel sem előzmény nélküli válásáról tudni lehet.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Dárdai Pál
A 26 éves szélső, Fabian Reese a napokban a csapat nevében látogatást tett Dárdai otthonában, a célja pedig az volt, hogy meggyőzze a magyar trénert a júniusban lejáró szerződésének meghosszabbításáról.
Magyarokat igazol?
Csepregi György
Három magyar játékos (ebből egy játszik itthon) van a belga élvonalba feljutó Beerschot magyar sportigazgatójának, Csepregi Györgynek a listáján. (Sportrádió)
Siófok
Vukmir távozott, megvan az utódja
Dragan Vukmir távozott a Siófok vezetőedzői posztjáról, utódja a legutóbb Ajkán dolgozó Jeney Gyula lett.
Tovább az összes átigazoláshoz