Fotó: honvedfc.hu

A Honvéd edzője a kispestiek újabb veresége után: "Vállalnom kell a felelősséget azért, amit a pályára kiteszünk, ezért is álltunk oda a szurkolók elé“

1–0-s előny után szenvedett 2-1-es vereséget a Honvéd az NB II 5. fordulójában. A vereséget követően Pinezits Máté vezetőedző értékelt.
Csakfoci.hu 2023. augusztus 20., vasárnap 14:55
Fotó: honvedfc.hu
1–0-s előny után szenvedett 2-1-es vereséget a Honvéd az NB II 5. fordulójában. A vereséget követően Pinezits Máté vezetőedző értékelt.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. augusztus 20., vasárnap 14:55

- Az első gólig nagyvonalakban az működött, amit elterveztünk, onnantól kezdve nem tudtuk érvényesíteni az akaratunkat, gratulálok a Siófoknak megérdemelt győzelmet aratott. Sajnos ki-ki meccset csináltunk egy olyan mérkőzésből, amiből nem szabadott volna. Három nappal ezelőtt együtt nyertünk, most együtt veszítettünk – mondta a szakvezető, aki a lefújást követően a vereség ellenére is kiment a csapattal a Kispest-táborhoz, majd a kerítésnél beszélgetett a szurkolókkal. – Rövid ideje dolgozunk még csak együtt a csapattal, de vállalnunk, vállalnom kell a felelősséget azért, amit a pályára kiteszünk, ezért is álltunk oda a szurkolók elé - mondta Pinezits Máté a honvedfc.hu-nak.

A Honvéd öt forduló alatt hét pontot szerzett és a 8. helyen áll az NB II-ben.

Olvastad már?
Drámai hajrák az NB II-ben: A Vasas a 98. percben mentett pontot, a Haladás a 95.-ben fordított, a Honvéd megint kikapott - eredmények, videók
Kis híján mindhárom pontot elvitte Angyalföldről a Kazincbarcika, a Honvéd másodszor kapott ki.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest
Kölcsönadás
Zuigéber Ákos a következő idényt a Budafok csapatánál tölti majd kölcsönben. A 21 éves támadó tavasszal a Szegednél szerepelt, 11 bajnokin egy gólt szerzett. (mtkbudapest.hu)
ZTE
Zoran Lesjak
A szlovén élvonalbeli lendvai Nafta bejelentette a Zalaegerszegtől távozó Zoran Lesjak érkezését.
Szentlőrinc
Távozott a vezetőedző
A Szentlőrinc tulajdonosának döntése értelmében távozott a vezetőedzői posztról Pichler Gábor. A Csakfoci korábbi értesülése szerint Waltner Róbert lesz a klub új trénere.
Tovább az összes átigazoláshoz