Fotó: M4 Sport

A Hali beugró játékos-edzője elérzékenyülve értékelt: "Haladás mindig is volt, mindig is lesz" - a Honvéd-szurkolókat is kiemelte

Bosnjak Predrag szerint akárhogy is alakul majd a klub sorsa, nyártól mindenki tud majd valahol futballozni.
Budai László 2024. május 14., kedd 8:42
Fotó: M4 Sport
Bosnjak Predrag szerint akárhogy is alakul majd a klub sorsa, nyártól mindenki tud majd valahol futballozni.
Szerző: Budai László 2024. május 14., kedd 8:42

Szoros mérkőzést játszott hétfő este a nagyon nehéz helyzetben lévő, licencet a második körben sem kapó Haladás a feljutásra pályázó Vasassal az NB II-ben - a találkozót végül az angyalföldiek nyerték 1-0-ra. A szombathelyieket beugró játékos-edzőként az a Bosnjak Predrag irányította, aki még maga sem hagyott fel az aktív futballal. Az 1-szeres válogatott labdarúgó büszke volt az együttes teljesítményére.

- Az volt számomra a legfontosabb, hogy egy ilyen nehéz szituációban is tudjunk így küzdeni. A második félidőre rendszert váltottunk, próbáltunk két csatárral futballozni, volt is Rácz Barnának egy nagyobb helyzete. Illetve ha kicsit jobban lejátsszuk az utolsó passzokat, akkor még több lehetőségünk lett volna. Le a kalappal a csapattársaim előtt. Nagyon köszönjük a Hali-szurkolóknak és a Kispest Honvéd-szurkolóknak is a drukkolást, főleg egy ilyen nehéz szituációban - mondta Bosnjak az M4 Sportnak, majd elérzékenyülve zárta szavait.

Inkább a karakteremet, a mentalitást akartuk átadni, és le a kalappal előttünk, hogy ilyen rövid idő alatt így sikerült ezt. Akármi lesz, nyártól mindenki fog majd futballozni. Haladás mindig is volt, mindig is lesz, a Haladás örök.

Olvastad már?
Így befolyásolhatja több csapat sorsát, ha nem kap licencet a hatalmas bajban lévő Haladás - a részletek
Nincs licence a következő szezonra, lemondott a vezetőedző és az ügyvezető is. Egyelőre kilátástalannak tűnik a korábbi NB I-es klub jövője. Egy biztos, hétfőn este a Vasas ellen játszik a Haladás az NB II 32. fordulójában. Minden más bizonytalan a szombathelyi klubot illetően.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Edzőkérdés
Marek Papszunt nevezte ki új edzőjének a Raków. A Fradival is hírbe hozott edző kapcsán a Csakfoci korábban jelezte, hogy nem benne gondolkodnak az FTC-nél.
Fradi
Játékoseladások?
"Csak különleges ajánlat esetén engedünk el játékost" - utalt Hajnal Tamás többek között Marquinhos vagy Varga Barnabás esetleges értékesítésére. (M4 Sport)
Légiósok
Szalai Attila
A török sajtó szerint a Galatasaray szívesen látná soraiban Szalai Attilát.
Tovább az összes átigazoláshoz