Fotó: fradi.hu

A Fradi egyik nagy visszatérője: "Nagyon-nagyon csalódott voltam, fájt, rossz volt" - a Vidi ellen nehéz meccsre számít

Családja is sokat segített a Ferencváros védőjének.
Nyikes Zoltán 2023. március 31., péntek 22:04
Fotó: fradi.hu
Családja is sokat segített a Ferencváros védőjének.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. március 31., péntek 22:04

Az elmúlt hetekben a 27 éves balhátvéd, Pászka Lóránd is a Ferencváros sérültlistáján lévő labdarúgók számát gyarapította, de már újrakezdhette az edzéseket.

– Nagyon-nagyon csalódott voltam. Egy sérülés sosem jön jókor, de most, amikor az UEL-meccsek jöttek, és nem tudtam a stáb rendelkezésére állni, az fájt, rossz volt. Ilyen az élet, menni kell tovább, még van előttünk pár bajnoki, most arra koncentrálunk, hogy megnyerjük a hátralévő meccseket – mondta a Fradi klubhonlapján Pászka, aki a hazai Bayer-meccs idején a családjával is tudott egy kis időt együtt tölteni. – Hála Istennek a családom el tudott jönni hozzám Budapestre, így együtt tölthettünk néhány napot. Ők is sokat segítettek abban, hogy minél hamarabb vissza tudjak jönni a sérülésemből mind fizikálisan, mind mentálisan.

Pászka hozzátette, valószínűleg a keretben már ott lesz a MOL Fehérvár FC elleni vasárnapi bajnokin, de hogy fog-e játszani, azt majd Sztanyiszlav Csercseszov vezetőedző eldönti.

– Nem vagyunk jó szériában, mindenképpen nyernünk kell ahhoz, hogy ebből kilábaljunk. A Fehérvár jó csapat, jó játékosai vannak, most, hogy új edző is érkezett, rengeteg új impulzus érte a játékosokat. Vasárnap nehéz meccsre számítok, de csak a győzelemre gondolok – zárta Pászka.

Olvastad már?
Az új Vidi-edző: "Amikor megkeresett a Fehérvár, úgy éreztem, erre a projektre vágytam" - ezt várja a Fradi elleni bajnokitól
Bartosz Grzelak azt is elárulta, hogy a Honvéd elleni meccskeretből fegyelmi vétség miatt kitett Nego már újra a Vidi keretével edz.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Hertha BSC
Dárdai Pál
Hivatalossá vált, hogy Dárdai Pál ismét távozik a Hertha vezetőedzői posztjáról, de más szerepkörben marad az egyesületnél, mert életre szóló klubtagságot kapott.
Fradi
Mahmoud Jaber
Mohammed Abu Fani tavaly nyári érkezése után a Fradi ismét a Maccabi Haifától szerződtethet középső középpályást.
MTK
Vadnai távozik
Távozik az MTK-tól a 36 éves Vadnai Dániel, aki három korszakban is erősítette a kék-fehéreket, 2008-ban bajnok is lett velük.
Tovább az összes átigazoláshoz