Fotó: fradi.hu

A Fradi edzője a 0-4-es félidőben is látott használható elemeket a csapatától: "Talán új játékosok is érkeznek majd, ki tudja?"

Jansen ugyanazt mondta az első hatvan percben pályára lépőknek, mint a mérkőzés második felében játszóknak.
Nyikes Zoltán 2024. június 28., péntek 8:32
Fotó: fradi.hu
Jansen ugyanazt mondta az első hatvan percben pályára lépőknek, mint a mérkőzés második felében játszóknak.
Szerző: Nyikes Zoltán 2024. június 28., péntek 8:32

Ahogyan arról beszámoltunk, a Ferencváros 4-4-es döntetlent játszott a Sepsi OSK ellen az első ausztriai edzőtábor utolsó felkészülési mérkőzésén. A találkozó után Pascal Jansen vezetőedző értékelt a FradiMédiának.

– Ugyanazt mondtam az első hatvan percben pályára lépőknek, mint a mérkőzés második felében játszóknak. A terv ugyanaz volt. A nagy különbség az volt, hogy a második hatvan percben sokkal jobban tudtuk befejezni a támadásainkat. Ha a mérkőzés első felében is hasonlóan eredményesek tudtunk volna lenni, akkor két-három gólt is szerezhettünk volna.

Viszont, ha nem védekezünk megfelelően, akkor bekapunk ilyen gólokat. Két külön félidőről beszélünk, mindkettőben láttam a játéknak olyan elemeit, amelyeket a későbbiekben is szeretnék látni a pályán, de nyilván még sokat kell dolgoznunk

 mondta Pascal Jansen.

A szakembert a két új igazolásról, Isaac Pappoe és Raul Gustavo teljesítményéről is kérdezték.

– Gustavo és Isaac is csak nem rég érkeztek a csapathoz, de minél hamarabb szeretnénk őket beépíteni – folytatta vezetőedzőnk. – Azt várjuk el tőlük, amit képesek is nyújtani. Gustavónak volt egy-két olyan megmozdulása, ahol nem volt szerencséje, Isaac pedig maximális erővel mindent beleadott.

Az FTC június 28-án visszatér Budapestre, ahonnan néhány nap után a második edzőtábor felé veszi majd az irányt. Az interjúban Jansen értékelte a Bad Radkersburban elvégzett munkát, és arra is válaszolt, mire lehet számítani a második edzőtáborban.

– Az első edzőtábor alatt nagyon jól megismertük egymást, hiszen a nap 24 órájában együtt voltunk. A következőben talán jobban tudunk majd arra koncentrálni, hogy megnézzük, min kell változtatnunk. Talán új játékosok is érkeznek majd, ki tudja? Meglátjuk, mik azok a dolgok, amiket labdával és labda nélkül is gyakorolnunk kell – zárta gondolatait Pascal Jansen.

Olvastad már?
Sallai mágnesként vonzhatta a kérőket az Eb-n: "Az egyetlen magyar fénypont volt"
Az Eb csoportkörének - piaci szempontból - legvonzóbb játékosai közé választotta egy német portál a magyar válogatott támadóját, Sallai Rolandot.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Ben Romdhane
Az egyiptomi Al-Ahly továbbra is leigazolná Mohamed Ali Ben Romdhane-t, a felek egyelőre szóban egyeztetnek az esetleges klubváltásról.
Újpest
Josué
A Legiától távozó 4-szeres portugál válogatott Josuét beajánlották Újpesten, de Bartosz Grzelak nem tartott igényt a 33 éves középpályásra.
Csákvár
Új igazolás
Az elmúlt hetekben a csapattal készülő Haragos Viktor (legutóbb Honvéd) a 2024/25-ös bajnokságban az Aqvital FC Csákvárt erősíti.
Tovább az összes átigazoláshoz