Fotó: Green Monsters Facebook

A Fradi B-közép extrém felhívása: hawaii ingben, fürdőruhában várják a fanatikusokat a következő bajnokira

A legkülönlegesebb strandeszközzel érkező drukkert meg is ajándékozzák majd.
Budai László 2023. augusztus 9., szerda 13:46
Fotó: Green Monsters Facebook
A legkülönlegesebb strandeszközzel érkező drukkert meg is ajándékozzák majd.
Szerző: Budai László 2023. augusztus 9., szerda 13:46

Minden bizonnyal soha nem nézett még ki olyan extrémen a Fradi B-közép, ahogyan majd vasárnap a Puskás Akadémia elleni bajnokin fog. A zöld-fehérek szurkolói csoportja, a Green Monsters ugyanis "Strand a lelátón" jeligével hirdette meg a felcsútiak elleni drukkolást, ezért hawaii ingben, fürdőruhában várja a kapu mögé a fanatikusokat, akik hozhatnak magukkal strandlabdát, úszógumit és minden hasonló strandeszközt, ami nem lila.

Íme, a felhívás

Olvastad már?
A Fradi edzője egyre kevesebb kidolgozott helyzetre számít: "Fontos, hogy ki milyen lelkiállapotban és hőfokon kezdi a találkozót"
Így várja Máté Csaba csapata Hamrun Spartans elleni EKL-selejtezős odavágóját.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE
Érkező
Egy szezonra szóló kölcsönszerződés keretein belül csatlakozik a Zalaegerszeghez a Puskás Akadémia fiatal középpályása, Bakti Balázs. (ztefc.hu)
Kisvárda
Újabb érkező
Budafoki kitérővel Zalaegerszegről érkezett a középpályás, Soltész István, aki felnőtt szinten most először játszhat egy csapatban fivérével, Dominikkal.
Kisvárda
Új igazolás
A klub harmadik nyári szerzeménye a 29 éves kapus, Hrabina Alex, aki legutóbb az NB III-as Tiszaújvárosban játszott, de az NB I-ben a DVSC színeiben is szerzett tapasztalatot.
Tovább az összes átigazoláshoz