Fotó: Sas Gábor

A Fradi akár játékost is cserélhet BL-kiejtőjével - sajtóhír

Azerbajdzsáni lapértesülés szerint a Qarabag kinézte a Ferencváros támadóját, Franck Bolit.
Nyikes Zoltán 2023. január 7., szombat 16:14
Fotó: Sas Gábor
Azerbajdzsáni lapértesülés szerint a Qarabag kinézte a Ferencváros támadóját, Franck Bolit.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. január 7., szombat 16:14

A Ferencváros támadóját, Franck Bolit nem először boronálják össze külföldi csapatokkal a mostani átigazolási idényben. Néhány hete - tévesen - a török Gaziantepről lehetett olvasni, hogy kiszemelték az elefántcsontparti játékost, ezúttal pedig az azerisport.com számol be arról, hogy Boli iránt az azerbajdzsáni Qarabag érdeklődik.

A portál úgy tudja, miután a Qarabag támadója, Owusu Kwabena minden bizonnyal a Ferencvároshoz igazol – ezzel kapcsolatban honlapunk friss információval jelentkezett csütörtökön –, így Boli akár egy csereüzlet részeként is klubot válthat, de a másik opció, hogy kölcsönveszi őt az azeri együttes.

Olvastad már?
Újabb magyar csapat a szétesés szélén a rezsiválság miatt: Hét játékos és az edző is távozott
Karácsony óta hét játékos és a vezetőedző is távozott Jászberényből, amely a második együttes tagjaival egészül ki a tavaszi folytatásra.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Ben Romdhane
Az egyiptomi Al-Ahly továbbra is leigazolná Mohamed Ali Ben Romdhane-t, a felek egyelőre szóban egyeztetnek az esetleges klubváltásról.
Újpest
Josué
A Legiától távozó 4-szeres portugál válogatott Josuét beajánlották Újpesten, de Bartosz Grzelak nem tartott igényt a 33 éves középpályásra.
Csákvár
Új igazolás
Az elmúlt hetekben a csapattal készülő Haragos Viktor (legutóbb Honvéd) a 2024/25-ös bajnokságban az Aqvital FC Csákvárt erősíti.
Tovább az összes átigazoláshoz