NB I: Zubkov és Varga Roland újra egy csapatban - itt a forduló válogatottja

Az élvonal 31. fordulóját követően ismét összeszedtük, mely játékosok teljesítettek a legjobban honlapunk megítélése szerint.
Nyikes Zoltán 2021. április 26., hétfő 19:03
Az élvonal 31. fordulóját követően ismét összeszedtük, mely játékosok teljesítettek a legjobban honlapunk megítélése szerint.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. április 26., hétfő 19:03

NB I, a 31. forduló válogatottja

Malenica (Diósgyőr) - Batik (Honvéd), Ferreira (MTK), Gergényi (ZTE) - Nagy D. (Mezőkövesd), Favorov (ZTE), Papp (Paks), Zubkov (Ferencváros) - Varga (MTK), Hahn (Paks), Schön (MTK)

Marko Malenica (Diósgyőr)

Ezúttal is megbízható, jó teljesítményt nyújtott. Főleg átlövéseket kellett védenie, a hajrában pedig egy közeli próbálkozást hárított bravúrral.

Batik Bence (Honvéd)

Ahogy azt már megszokhattuk tőle, több fejpárbajt nyert a saját és az ellenfél kapuja előtt is. Az ő nevéhez fűződik a kispestiek egyenlítő találata: a második félidő elején bólintott a kövesdi kapuba. Az átlagon felüli teljesítményét némileg árnyalja, hogy a hajrában lekönyökölte Chrient, akit ápolni is kellett. Nagy szerencséje, hogy a játékvezető nem látta az esetet.

Tiago Ferreira (MTK)

Stabil volt, Batikhoz hasonlóan ő is sok fejpárbajt nyert, a betegsége előtti formáját mutatta. Remekül vezette a három belső védős rendszert.

Gergényi Bence (ZTE)

A védekező és a támadó feladatát is szinte hibátlanul látta el a bal szélen, a negyedik gólnál pedig végül gólpassz lett a lövéséből.

Nagy Dániel (Mezőkövesd)

A kövesdiek egyik legjobbja volt, szinte minden akció rajta keresztül futott végig. A második gól előtt lendületesen húzott el a bal szélen és pontosan adott középre, Jurinának már csak az üres kapuba kellett helyeznie a labdát.

Artem Favorov (ZTE)

A középpálya ura volt, ha kellett nagyot mentett hátul, ha kellett jól segítette a támadásokat. Ő szerezte az egyenlítő találatot: 16 méterről csavart a bal sarokba.

Papp Kristóf (Paks)

A paksiak egyik legjobbja volt. Szinte hiba nélkül védekezett a középpályán és a támadásokat is segítette.  Ő szerzete csapata második találatát: 16 méterről gyönyörűen lőtte ki a hosszú sarkot.

Olekszandr Zubkov (Ferencváros)

A Vidi elleni rangadó legjobbja volt, a 34. és az 53. percben is betalált, így elhozta Székesfehérvárról a három pontot a Fradi.

Varga Roland (MTK)

Duplájával eldöntötte az Újpest elleni rangadót. Előbb 11-ről gurított higgadtan a bal sarokba, majd a hosszabbításban 17 méterről lőtte ki a jobb sarkot.

Hahn János (Paks)

Három góllal vette ki a részét a paksi parádéból. Összesen már 22 találatnál jár és két fordulóval a vége előtt oda lehet neki adni a gólkirályi címet.

Schön Szabolcs (MTK)

Szerzett egy szép gólt ballal 18 méterről. Utána is aktív volt, egy ízben bemutatott egy remek szólót, amikor három embert cselezett ki. Támadó létére kivette a részét a védekezésből is, több jó szerelést mutatott be.

A forduló cseréje: Futács Márkó (ZTE)

Negyedórával a vége előtt állt be, majd a duplájával véglege eldöntötte a Puskás Akadémia elleni mérkőzést, amivel nagy lépést tettek a bennmaradás felé.

A forduló edzője: Bognár György (Paks)

Fergeteges támadófocit produkáltak Budafokon, szinten minden bejött a paksiaknak ezen a mérkőzésen.  0-1 után 9 gólt szereztek az újonc ellen.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Yohann Croizet
A Nemzeti Sport információi szerint az egymás után két súlyos sérülést is elszenvedő Yohann Croizet távozhat az Újpesttől, de elképzelhető, hogy Magyarországon marad.
Szeged
Megvan az első érkező
A 21 éves támadó középpályás 3 évre kötelezte el magát az NB II-es klubhoz.
Puskás Akadémia
Változások a szakmai stábban
Honlapunk információi szerint Hornyák Zsolt, a Puskás Akadémia vezetőedzője új asszisztens edzőkkel kezdheti meg a következő szezont.
Tovább az összes átigazoláshoz