Marko Nikolics négy Fradi-játékos edzője is lett – itt a forduló válogatottja

Az NB I 28. fordulójának legjobbjai között négy ferencvárosi játékos neve is szerepel, míg a Vidi két labdarúgót delegál a kezdőcsapatba, valamint a tréner is Fehérvárról való. A Mezőkövesdből és az Újpestből egy-egy, míg a DVSC-ből és a Haladásból 2-2 játékos is helyet kapott a válogatottunkban.
Nyikes Zoltán 2019. április 15., hétfő 18:27
Az NB I 28. fordulójának legjobbjai között négy ferencvárosi játékos neve is szerepel, míg a Vidi két labdarúgót delegál a kezdőcsapatba, valamint a tréner is Fehérvárról való. A Mezőkövesdből és az Újpestből egy-egy, míg a DVSC-ből és a Haladásból 2-2 játékos is helyet kapott a válogatottunkban.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. április 15., hétfő 18:27

A 28. forduló válogatottja

Dibusz (FTC) – Dvali (FTC), Pávkovics (DVSC), Juhász (Vidi) – Csősz (DVSC), Haratin (FTC), Dausvili (Haladás), Pedro (Haladás) – Zsótér (Újpest), Futács (Vidi), Drazsics (Mezőkövesd).
Csere: Bőle (FTC)

Dibusz Dénes (FTC)

Csapata legjobbja volt, nagy érdemei voltak abban, hogy a Fradi a bajnoki cím szempontjából fontos három pontot szerzett. 1-1-nél Moutari közeli lövésénél, valamint Drazics veszélyes fejesénél is bravúrral védett.

Lasa Dvali (FTC)

A grúz védő jó vételnek bizonyult. Ezúttal is átlagon felüli teljesítményt nyújtott és ismét bizonyította, hogy az ellenfél kapuja előtt is veszélyes. A passzainak 92 százaléka pontos volt, a második félidő elején pedig ő szerezte csapata egyenlítő találatát.

Pávkovics Bence (DVSC)

Jól fogta össze a Loki védelmét, a debreceniek egyik legjobbja volt, szinte az összes párharcát megnyerte. Sokszor próbálta segíteni a Loki támadásait, a támadópasszai 85 százalékban emberhez mentek.

Juhász Roland (Vidi)

Ezúttal is a légtér ura volt, nem lehetett őt lefejelni, az újpesti beadásoknál rendre tisztázott. Szükség volt a kemény határozott játékára, ahhoz, hogy legyőzzék az Újpestet.

Csősz Richárd (DVSC)

A Debrecen 21 éves védekező középpályása első NB I-es gólját szerezte, ami végül egy pontot ért a Lokinak a Honvéd ellen. A fiatal játékos rendkívül bátran futballozott, jól szűrt és kapura is veszélyes volt, amit bizonyított a 15 méteres jobb alsóba lőtt gólja is.

Ihor Haratin (FTC)

Stabilitást adott a Fradi középpályássorának, nagyon hasznosan futballozott, 91 százalékos pontossággal passzolt és egy kivételével minden párharcát megnyerte. A második félidő elején ő adta a gólpasszt Dvalinak.

Murtaz Dausvili (Haladás)

Óriásit küzdött, végig kereste a párharcokat, amelyeket nagy százalékban megnyert. Nem volt a pályának olyan része, ahol ne bukkant volna fel.

Rui Pedro (Haladás)

Most már hosszú hetek óta a bennmaradásért küzdő Hali húzóembere. Jól szervezte a játékot, minden támadás rajta keresztül futott végig. Főleg az első félidőben nyújtott remek teljesítményt, volt két lövése, valamint jól hozta helyzetbe Holodjukot, aki azonban nem tudta kihasználni a kívánkozó lehetőséget.

Zsótér Donát (Újpest)

Nagy kedvvel futballozott, már az első félidőben is volt két jó lehetősége, az elsőnél rossz megoldást választott, a másodiknál a felső lécen csattant a labdája. Szünet után egy szép labdaátvételt követően sikerült egyenlítenie, ami végül nem ért pontot az újpestieknek.

Futács Márkó (Vidi)

A 69. percben csereként állt be, majd két perccel később egy remek perdítéssel helyezett a jobb sarokba, győzelemhez juttatva ezzel a fehérváriakat. Ezt követően is nagyon motiváltan futballozott, négyszer próbálkozott lövéssel.

Sztefan Drazsics (Mezőkövesd)

Nem rajta múlt, hogy a kövesdiek nem tudták legyőzni a Fradit. Egy szép lövéssel vezetést szerzett a hazaiaknak és ezt követően is sok veszélyt jelentett Dibusz kapujára, aki egy alkalommal csak nagy bravúrral tudott védeni a fejesét követően.

A forduló cseréje: Bőle Lukács (FTC)

Tavasszal kevesebb szerepet kap Rebrovtól, most azonban meghálálta a bizalmat. A mérkőzés hajrájára állt be és győztes gólt szerzett, megtartva ezzel a nyolcpontos különbséget a Vidi előtt.

A forduló edzője: Marko Nikolics (Vidi)

A fehérváriak mestere újabb rangadón húzta be csapatával a három pontot, többek között köszönhetően a remek cseréjének, hiszen Futács Márkó két perccel azután lőtte a győztes gólt, hogy pályára lépett. A Vidi remek formában van, az előző 12 tétmeccséből 11-et megnyert és 1 döntetlent játszott.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Csákvár / Puskás Akadémia
Öt játékos is visszatér Felcsútra
Már Felcsúton kezdik meg a felkészülést a fiatal futballisták.
Szeged
Megvan az első érkező
A 21 éves támadó középpályás 3 évre kötelezte el magát az NB II-es klubhoz.
Puskás Akadémia
Változások a szakmai stábban
Honlapunk információi szerint Hornyák Zsolt, a Puskás Akadémia vezetőedzője új asszisztens edzőkkel kezdheti meg a következő szezont.
Tovább az összes átigazoláshoz