A Vasas és a Videoton adja a legtöbb játékost a forduló válogatottjába - a csapat

Nagy Gergely személyében angyalföldi kapus védi a csakfoci.hu álomcsapatát, a védelmet a Vasas és a Vidi játékosai alkotják.
Budai László 2018. május 14., hétfő 19:52
Nagy Gergely személyében angyalföldi kapus védi a csakfoci.hu álomcsapatát, a védelmet a Vasas és a Vidi játékosai alkotják.
Szerző: Budai László 2018. május 14., hétfő 19:52

A forduló válogatottja

Nagy G. (Vasas) - Nego (Videoton), James (Vasas), Benes (Vasas), Stopira (Videoton) - Kovács I. (Videoton), Márkvárt (Puskás Akadémia), Sós (DVSC) -  Lanzafame (Honvéd), Tabakovic (DVSC), Koszta (Mezőkövesd)

A forduló edzője: Kuttor Attila (Mezőkövesd)


Nagy Gergely (Vasas)

Hetek óta kitűnő formában véd. A Fradi ellen is bemutatott több nagy bravúrt, főleg Paintsil lövésénél és Böde, valamint Blazic fejesénél védett nagyot. Óriási érdemei vannak abban, hogy a Vasas elhozott egy pontot a Groupama Arénából.

Loic Nego (Videoton)

Rengeteget futott, hatékonyan segítette a támadásokat, lőtt egy gólt, majd a végén kiosztott egy gólpasszt. Emellett sok párharcot megnyert.

James Manjrekar (Vasas)

Nem először bizonyította, hogy védőként is képes kiemelkedő teljesítményre. Kemény volt, határozott, a végén pedig ő fejelte le a labdát Egerszeginek, aki a 94. percben egyenlített a Groupama Arénában.

Vít Benes (Vasas)

Jó vétel volt a cseh védő. Rendre a csapat legjobbjai között van, ezúttal is stabilitást adott a védelemnek. Önfeláldozóan játszott, nem egy esetben blokkolt az utolsó pillanatban.

Stopira (Videoton)

A Vidi védelme mindkét szélen nagyon erős volt. Ő is sokat segítette a támadásokat felfutásaival, az első félidőben Nikolovnak kiosztott egy gólpasszt.

Kovács István (Videoton)

Minden támadás rajta keresztül futott végig, bejöttek a cselei, pontosan passzolt. Az ő átlagon felüli játéka is kellett a Vidi magabiztos győzelméhez.

Márkvárt Dávid (Puskás Akadémia)

Kreativitást vitt a felcsútiak játékába. Nem nagyon tudtak vele mit kezdeni az újpesti védők, ráadásul győztes gólt szerzett.

Sós Bence (DVSC)

Remekül kezdte a mérkőzést, már az első percben kiharcolt egy piros lapot, miután Tamás Márk szabálytalanul szerelte a tizenhatos előterében. Végig nagy kedvvel futballozott, a második félidőben volt egy remek lövése, ami a kapufán csattant.

Davide Lanzafame (Honvéd)

Már a meccs elején higgadtan értékesített egy 11-est. A második félidőben pedig eldöntötte a három pont sorsát.

Haris Tabakovic (DVSC)

Hihetetlen formában futballozik a bosnyák-svájci támadó, zsinórban harmadszor duplázott a bajnokságban és már 11 találatnál jár.

Koszta Márk (Mezőkövesd)

Egy szép fejessel már az első percben eldöntötte a Balmazújváros elleni kiesési rangadót. Végig kreatívan futballozott, rendszeresen változtatta a helyét, sok nehézséget okozva ezzel a védőknek.

A forduló cseréje

Egerszegi Tamás (Vasas)

Óriásit küzdött a második félidőben. Két sérülést is összeszedett, előbb összefejelt Moutarival, majd orrba vágták és tamponnal az orrában fejezte be a meccset. A 94. percben ő lett az angyalföldiek hőse, miután nagyon fontos pontot mentett csapatának.

A forduló edzője

Kuttor Attila (Mezőkövesd)

A gyors gól után a kövesdiek forgatókönyve szerint alakult a meccs. Jól védekeztek és kontrákból próbáltak veszélyt kialakítani. A bennmaradás szempontjából nagyon fontos három pontot szereztek.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC Győr
Kuznyecov Szergej
A csakfoci.hu számolt be először arról vasárnap, hogy Kuznyecov Szergej az egyik jelölt a győri kispadra. A Kisalföld ezúttal azt írja, hogy csütörtökön Győrben járt Kuznyecov és az ETO vezetőivel tárgyalt.
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Torino technikai igazgatója, Davide Vagnati kéthetente érdeklődik magyar válogatott kölcsönjátékosuk felől - állítja a futballista ügynöke. (TMW)
Újpest
Tim Hall
Az Újpest és Tim Hall közös megegyezéssel szerződést bontott. A luxemburgi védő 2023 januárjában érkezett Újpestre. Első félszezonjában 14 meccsen lépett pályára, míg a mostani évadban 15 NB I-es találkozón.
Tovább az összes átigazoláshoz