Fotó: dvtk.eu

A Diósgyőr edzője a Fradi villámgyors góljáról: "Sokként ért minket" - félelemről és bizonytalanságról is beszélt

Így látta Leandro de Almeida, valamint Vladimir Radenkovic a szerdai, FTC-DVTK (2-1) bajnokit.
Budai László 2024. április 11., csütörtök 8:21
Fotó: dvtk.eu
Így látta Leandro de Almeida, valamint Vladimir Radenkovic a szerdai, FTC-DVTK (2-1) bajnokit.
Szerző: Budai László 2024. április 11., csütörtök 8:21

A Ferencváros többek között Varga Barnabás első percben szerzett góljának köszönhetően 2-1-re verte a Diósgyőrt a két csapat korábbról elhalasztott, szerdán pótolt bajnokiján. Így látták a főszereplők a találkozót.

Leandro (FTC, pályaedző): - Megérdemeltük a három pontot, az első félidőben rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, ezeket jobban is értékesíthettük volna, de magabiztos előnnyel vonultunk szünetre. Az öltözőben azt beszéltük meg, hogy ugyanezzel a hozzáállással jövünk ki a második félidőre.

Az első tíz percben aztán tartottuk is magunkat ehhez, de az utolsó félórában egyértelműen visszaesett a játékunk minősége, dolgoznunk kell azon, hogy 90 percen keresztül ezt az iramot tudjuk tartani

- idézte Leandrót a fradi.hu, a pályaedző pedig arról is beszélt, hogy a stábnak van merítési lehetősége.

- 25 remek játékos alkotja a keretet, édes teher a stáb számára, hogy eldöntse, mikor ki játsszon. A fiúk közül mindenki kezdhetne bármelyik mérkőzésen. Örülünk annak, hogy Traoré, Zachariassen és Szevikjan is egyaránt bevethető, természetesen okoz némi fejtörést a vezetőedzőnek, hogy melyiküket állítsa be, mindannyian kiváló futballisták, több poszton is megállják a helyüket. 11 ponttal vezetjük a bajnokságot, van még hátra hat forduló, még nem dőlt el semmi. Az a célunk, hogy behozhatatlan előnyre tegyünk szert, motiváltak vagyunk, az edzéseken mindenki a maximumot nyújtja, a bajnokságban pedig jobban dominálunk, mint a szezon őszi felében.

Vladimir Radenković (DVTK): - Ami az első percben történt, valósággal sokként ért minket, és ez kitartott majdnem az első 45 percen keresztül. Ezért a félidőben az volt a legfontosabb, hogy ezen túllendüljünk. Az első félidőben hiányoltam a magabiztosságot, mintha néha-néha féltünk volna, és nem csak akkor, amikor a labda az ellenfélnél volt, hanem akkor is bizonytalanok voltunk, amikor mi birtokoltuk azt.

A második félidővel elégedett vagyok, és büszke a fiúkra, hiszen mélyről jöttünk vissza. Ebben a játékrészben megvoltak a helyzeteink, de jelen pillanatban ez a maximum, ami bennünk van.

Olvastad már?
Tokmac: "Nem biztos, hogy jó edző lesz valaki, aki korábban topjátékos volt" - interjú a búcsúról, Fradi-mesterekről és a svéd debütálásról
Tokmac ferencvárosi búcsújáról, első svéd meccséről, valamint korábbi külföldi ajánlatairól is őszintén nyilatkozott a csakfoci.hu-nak. Elárulta, kivel szeretett legjobban együtt játszani a Fradiban, szót ejtett a Kubatov Gáborral való közös vacsorájáról, valamint rangsorolta az FTC-korszak alatti vezetőedzőit is. Interjú.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Cseri Tamás
Cseri Tamás az M4 Sportnak erősítette meg, hogy a következő szezonban, az NB II-ben is a Mezőkövesd játékosa lesz.
MTK Budapest
Szerződéshosszabbítás
Németh Krisztián 2025 nyaráig szóló szerződéshosszabbítást kötött az MTK-val.
Kecskemét
Szerződéshosszabbítás
Az NB I-ben idén debütáló, a klubot 2021 óta szolgáló Kersák Roland tovább gyarapíthatja lila-fehér mérkőzései számát, a kapus pénteken ismét elkötelezte magát a KTE mellett és új szerződést írt alá.
Tovább az összes átigazoláshoz