Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Külföldön írják: Megvan az új csapata a Fradiból kiszorult válogatott csatárnak

Az észak-amerikai profi ligában (MLS) szereplő Portland Timbers szerződtetheti a Ferencváros elefántcsontparti csatárát, Franck Bolit - írja az MLS hivatalos honlapja.
Csakfoci.hu 2023. február 28., kedd 19:17
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt
Az észak-amerikai profi ligában (MLS) szereplő Portland Timbers szerződtetheti a Ferencváros elefántcsontparti csatárát, Franck Bolit - írja az MLS hivatalos honlapja.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. február 28., kedd 19:17

Az mlssoccer.com úgy tudja, hogy a Portland egy olyan rövid távra szóló szerződést ír alá Franck Bolival, amely a klub számára is lehetővé teszi, hogy a kijelölt fizetési sapka alatt maradhasson. A Ferencváros és az amerikai csapat sem számolt be egyelőre az 1-szeres elefántcsontparti válogatott támadó klubváltásáról.

Az átigazolási ügyekben gyakran jól értesült ulloi129.hu szerint valóban zajlanak tárgyalások az ügyben, de még nincs végleges megállapodás.

A 29 éves Boli 126 mérkőzésen 42 gólt és 11 asszisztot jegyzett Ferencvárosnál, és leginkább azzal lopta be magával a szurkolók szívébe, hogy igazi derbi-specialistának bizonyult, hiszen kilenc Újpest elleni meccsén ötször is eredményes volt. Ezek közül három gól győztes találat volt, a történelmi 6-0-s siker alkalmával pedig duplázni tudott.

Az utóbbi időben azonban már kevesebb lehetőséget kapott csapatában, többen is elékerültek a támadósorban, így jó esély mutatkozott a távozására, amely talán most hivatalossá válhat.

Boli Magyarországra költözése előtt a norvég Stabaek és a kínai Szuperligában szereplő Liaoning FC mezét is viselhette.

A Portland győzelemmel kezdte az MLS 2023-as idényét, miután hazai környezetben 1-0-ra nyert a Sallói Dániellel felálló Sporting Kansas City ellen.

Olvastad már?
Eltitkolta sérülését a Fradiban a műtéten átesett Tokmac: "Őszintébbnek kellett volna lennem, de egyáltalán nem bántam meg"
A Ferencváros norvég támadója azt is elárulta, valószínűleg ki kell hagynia a Bayer Leverkusen elleni Európa Liga-nyolcaddöntős párharc mindkét mérkőzését.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC
Szabó Levente
A csakfoci.hu úgy tudja, hogy Szabó Leventét a DVTK és az Újpest is meg akarja szerezni, de az sem kizárt, hogy a Vidi is számítana rá a következő szezonban.
Puskás Akadémia
Batik, Corbu, Slagveer
Honlapunk úgy értesült, hogy Batik Bence szerződését nem hosszabbítják meg a Puskásnál, a 30 éves játékos jelenleg a Vasassal tárgyal. Sajtóhírek szerint Corbut a Lecce vinné.
Fehérvár FC
Tristan Máni Orrason
A Breidablik 17 éves játékosát, Tristan Máni Orrasont teszteli a Fehérvár ezen a héten. A támadó középpályás mindkét szélen és csatárként is bevethető. (fotbolti.net)
Tovább az összes átigazoláshoz