Fotó: paksifc.hu

316 nap után játszott ismét az NB I-ben a súlyos sérülést szenvedett hátvéd: "A 90 perc folyamatos játékot még bizonytalannak érzem"

Lenzsér Bence még tavaly szeptemberben szenvedett keresztszalag-szakadást.
Csakfoci.hu 2023. augusztus 17., csütörtök 12:51
Fotó: paksifc.hu
Lenzsér Bence még tavaly szeptemberben szenvedett keresztszalag-szakadást.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. augusztus 17., csütörtök 12:51

Legutóbb tavaly ősszel, szeptember 30-án játszhatott bajnoki tétmérkőzést a Mezőkövesd otthonában Lenzsér Bence, aki a meccset követő első edzésen szenvedett keresztszalag-szakadást. A műtét utáni tíz hónapban komoly rehabilitáció várt a játékosra, azonban a 2023/2024-es szezon felkészülését már a paksi csapattal kezdte, és az új szezon 3. fordulójában lehetőséget is kapott Bognár György vezetőedzőtől: Lenzsér a diósgyőri végjátékban lépett ismét pályára, 316 nap elteltével.

- Természetesen nagyon jó érzéssel töltött el, hogy ennyi idő után újra pályára léphettem. Váratlanul történt, hiszen egy kiállítás következtében kaptam lehetőséget, azonban fizikailag és lelkileg nem volt már gondom. Nyilvánvalóan ebben az esetben tudtam, hogy öt, esetleg tíz percet könnyen ki fogok bírni. Erőnléti szempontból a kilencven perc folyamatos játékot még bizonytalannak érzem, de már két és fél hete minden edzésen részt tudok venni a csapattal, és szerencsére egyre jobb a fizikai állapotom. Szeretném minél előbb visszanyerni a régi formám, hogy újra kezdőjátékos lehessek. Elsődleges célom most a kilencven percnyi játék elérése, remélem, ezt hamar sikerül majd abszolválnom. A későbbiekben stabil kezdőként, minőségi játékkal szeretnék hozzájárulni a csapat sikereihez - mondta a paksi klubhonlapnak a sérüléséből visszatért hátvéd, aki 2015 februárja óta erősíti a zöld-fehéreket.

Olvastad már?
Fradi: "Van érdeklődés Lisztes Krisztián iránt" - a játékos édesapja elmondta, fiának már 17 éves korában is voltak megkeresései
Fia iránti érdeklődésről igen, konkrét ajánlatról azonban nem tud id. Lisztes Krisztián, a Fradi egykori labdarúgója.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Callum Styles
A Fradi újra megpróbálta megszerezni a 23 éves játékost, ám Styles az angol másodosztályba vágyott inkább. A Championshipbe való igazolás pedig klubja miatt nem jött össze.
ZTE FC
Dombó Dávid
Hivatalossá vált a csakfoci.hu korábbi információja: Zalaegerszegen folytatja pályafutását Dombó Dávid.
BVSC
Kincses Ádám
Úgy tűnik véget érhet a több hetes edzőkereső a BVSC-nél. Végül a legkézenfekvőbb döntést hozták meg a klub vezetői.
Tovább az összes átigazoláshoz