Fotó: fradi.hu

Fradi: "Van érdeklődés Lisztes Krisztián iránt" - a játékos édesapja elmondta, fiának már 17 éves korában is voltak megkeresései

Fia iránti érdeklődésről igen, konkrét ajánlatról azonban nem tud id. Lisztes Krisztián, a Fradi egykori labdarúgója.
Csakfoci.hu 2023. augusztus 16., szerda 18:40
Fotó: fradi.hu
Fia iránti érdeklődésről igen, konkrét ajánlatról azonban nem tud id. Lisztes Krisztián, a Fradi egykori labdarúgója.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. augusztus 16., szerda 18:40

Az nso.hu szerdai információi szerint az Eintracht Frankfurt több millió eurós ajánlatot tett az FTC-nek ifj. Lisztes Krisztiánért, akire 2024 nyarától számítanának. Lisztes Krisztián, a játékos édesapja tud arról, hogy van érdeklődés a fia iránt, de arról nem, hogy érkezett-e hivatalos ajánlat érte a Ferencváros labdarúgócsapatához - fogalmazott az M1 aktuális csatornának a 49-szeres válogatott édesapa.

- Én is olvastam ezeket. Én most nem dolgozom a Ferencvárosnál, úgyhogy én sem tudom, érkezett-e hivatalos ajánlat, így erről a klub vezetőit kellene megkérdezni.

Arról viszont tudok, hogy Krisztián felé van egyébként érdeklődés, ám az is tény, hogy hároméves szerződése van a Fradival, emiatt hivatalosan a klubbal kell mindenféle megkeresést és ajánlatot intézniük.

A 47 éves egykori labdarúgó elárulta, ifjabb Lisztes Krisztiánnak 17 évesen is voltak megkeresései, ezeket a helyükön kell kezelni, ő pedig mindent megbeszél a fiával.

- Ami Krisztiánt illeti, jelenleg csak a Fradira kell koncentrálnia, ott, ahol épp van és a legjobbat kihozni magából, mint ahogy eddig is. Aztán nyilván a megkeresésnek a minőségétől, a klubtól… nagyon komplex, hogy mit javasol neki ilyenkor az ember, vagy mennyire bonyolódik bele az ügybe, mert először a klubbal kell megállapodni, ha a mi részünkről egyáltalán lenne hajlandóság a váltásra. De egyébként már korábban, például 17 éves korában is voltak megkeresései Krisztiánnak. Én azt gondolom, ezeket helyén kell kezelni, és örülök, hogy ebben nekem is van tapasztalatom, így tudok neki ebben segíteni, hogy mi a jó irány, mik a jó megérzések. Mindent megbeszélünk egymással, meg egyébként a Ferencvárossal is, ha a mi részünkről jönne megkeresés.

Ám élő szerződése van, jó helyen van, úgyhogy most erre koncentrál, aztán meglátjuk, mi lesz.

- Örülök a góloknak, továbbra is hatékonyan feltalálja magát a kapu előtt. Azt is látom, hogy van még hova fejlődnie, de jó úton halad - mondta Lisztes Krisztián a 18 esztendős fia teljesítményéről.

Ifjabb Lisztes Krisztián eddig két mérkőzésen két gólt szerzett az OTP Bank Liga jelenlegi idényében, a nemzetközi porondon négy találkozón csereként jutott lehetőséghez, de nem volt eredményes. (MTI/m4sport.hu)

Olvastad már?
Máté Csaba: "Nincs szükségem se a dicséretre, se a szidásra" - hiányzója is lesz a Fradinak a visszavágón
A Fradi vezetőedzője a Puskástól elszenvedett vereségről és a Hamrun Spartans elleni visszavágóról is beszélt.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Haladás
Három játékos távozott
A kialakult nehéz helyzetre való tekintettel a Haladás azonnali hatállyal felbontotta Pálfi Donát, Vanja Zvekanov és Mohos Barnabás szerződését, akik így a szezon utolsó mérkőzésén sem lépnek pályára.
DVSC
Oliveira nem kell
Távozik a DVSC-től Joao Oliveira. A 28 éves svájci szélső 2023 nyarán érkezett Debrecenbe, a Lokiban 10 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, egy gólpassz fűződik a nevéhez.
Hosszabbított
Bernd Storck
Egy plusz egy évre írt alá a korábbi magyar szövetségi kapitány Sepsiszentgyörgyön.
Tovább az összes átigazoláshoz