Villámátigazolás: Alighogy megveszik, rögtön eladhatják a "magyar sztárt" - ez a klub vinné

Török sajtóhírek szerint Holender Filip, a Partizan Belgrád magyar válogatott játékosa a részben budapesti rendezésű Eb után a török élvonalbeli Yeni Malatyasporhoz szerződik.
Csakfoci Admin 2021. június 1., kedd 13:04
Török sajtóhírek szerint Holender Filip, a Partizan Belgrád magyar válogatott játékosa a részben budapesti rendezésű Eb után a török élvonalbeli Yeni Malatyasporhoz szerződik.
Szerző: Csakfoci Admin 2021. június 1., kedd 13:04

A szerb élvonalbeli Partizan Belgrád kicsivel több, mint három hete jelentette be - az elsőként közölt értesüléseinknek megfelelően - aktiválta Holender Filip kölcsönszerződésében szereplő kivásárlási záradékot, így 450 ezer euróért megvásárolta a 26 éves labdarúgó játékjogát a svájci Luganótól.

A török spor.haber7.com "A magyar sztár a Malatyasporhoz igazol" - címmel ellátott cikkében a török élvonal előző idényében 15. helyen végző Yeni Malatyaspor nyári erősítési terveivel foglalkozik. A lap szerint a Kelet-anatóliai régióban található csapat élénken érdeklődik a magyar válogatott szélső iránt,

várhatóan a jövő héten konkrét lépéseket fog tenni Holender átigazolásának ügyében.

Rajta kívül kiszemelt még csapattársa, Lazar Markovic, a szenegáli támadó, Famara Diédhiou, valamint a chilei szélső, Ángelo Sagal is.

- Őszintén szólva, nagyon boldog vagyok! Közhelyesnek hangzik, de itt az első naptól kezdve remekül érzem magam, nagyszerűen támogatnak a csapattársaim, az edzőm (Aleksandar Stanojevic – a szerk.), ahogy a klubban mindenki más. Nagy vágyam volt, hogy a Partizannál maradjak, ezért külön köszönöm a klubvezetésnek, hogy élt az opció lehetőségével. Remélem, ez csak egy “bemelegítés” volt arra, amit a csapatnak adhatok és ők nekem. Sok munka vár ránk, de hiszünk a legjobb eredményekben - mondta korábban a partizan.rs-nek Holender, aki 2024 júniusáig szóló szerződést írt alá a 27-szeres jugoszláv/szerb bajnokcsapattal.

Holender a 2020/21-es szezonban 9 gólt lőtt és 4 gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 1 millió euróra taksálja a mértékadónak számító Transfermarkt.

Olvastad már?
Itt a hír, amitől mindenki tartott: Szoboszlai kihagyja az Eb-t
A Kicker információja szerint Szoboszlai Dominik lesz a keddi keretszűkítés egyik áldozata, miután a magyar válogatott játékosánál újabb panaszok léptek fel.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Kerkez: irány az MU?
A magyar válogatott játékos édesapja éppen most fotózkodott a Kerkez iránt állítólag érdeklődő MU menedzserével, Erik Ten Haggal.
MLSZ
Szélesi Zoltán
A Csakfoci információja szerint Szélesi léphet feljebb és ő veheti át az U21-es válogatott irányítását Gera Zoltán távozása után.
Vasas
Gera az új edző
Desits Szilárd távozik az angyalföldiektől, a csapatot Gera Zoltán irányítja a jövőben - jelentette be a klub.
Tovább az összes átigazoláshoz