Vadócz történelmi meccset játszik a BL-ben: „Élvezem az ilyen helyzeteket”

Dél-Koreában lép pályára klubja, a magyar válogatott középpályásnak a tét és a tél sem lesz újdonság.
Budai László 2017. február 6., hétfő 20:36
Dél-Koreában lép pályára klubja, a magyar válogatott középpályásnak a tét és a tél sem lesz újdonság.
Szerző: Budai László 2017. február 6., hétfő 20:36

A néhány hete a hongkongi Kitchee csapatához igazolt 40-szeres magyar válogatott középpályás, Vadócz Krisztián eddigi legnagyobb erőpróbájára készül új csapatával: a dél-koreai Ulsan Hyundai gárdájával találkoznak kedden az Ázsiai Bajnokok Ligája playoff-körében. Ahol az ellenfél mellett az időjárási körülményekkel is meg kell küzdeniük – bár Vadóczot ez különösebben nem zavarja.

 

- Őszintén szólva sokat nem tudtam arról, milyen az idő Dél-Koreában, csak azt, hogy téli körülmények várnak ránk. Jó hideg lesz kedden is, de játszottam már így Európában is, úgyhogy nem lesz ezzel semmi gond. Nem olyan ez, mint Szibériában, nem kell emiatt aggódni, profiként mindegy, milyen az idő, neked a győzelemre kell hajtanod minden meccsen. Tudom, hogy a következő találkozó a klub történetének talán legfontosabb meccse lesz, én pedig mindig élvezem a kiélezett helyzeteket. Szeretek ilyen téttel bíró meccseken játszani, amikor csak a győzelem számít, éppen emiatt is jöttem a Kitchee együtteséhez. Jól dolgoztunk az elmúlt időben, mindenki tele van önbizalommal, mindent meg fogunk tenni kedden a győzelemért – fogalmazott Vadócz.

Így add a csakfoci.hu-t a mobilod főképernyőjéhez!

Neked ajánljuk
Átigazolások
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Elhagyhatja Amerikát
Franck Boli
Az FTC-től tavaly télen távozott, 4-szeres NB I-es bajnok Franck Bolival nem hosszabbít szerződést az MLS-ben szereplő Portland Timbers.
Újpest
Nebojsa Vignjevic
Az Újpest közleményben erősítette meg, hogy nem gondolkodik Nebojsa Vignjevic vezetőedző leváltásán.
Tovább az összes átigazoláshoz