"Undorító": Lemondott a verőemberekkel fenyegetett bírófőnök

A klubok nyomására szerdán lemondott Petar Petrov, a Bolgár Labdarúgó-szövetség (BFSZ) játékvezetői bizottságának elnöke.
Dudás Gábor 2018. március 7., szerda 18:31
A klubok nyomására szerdán lemondott Petar Petrov, a Bolgár Labdarúgó-szövetség (BFSZ) játékvezetői bizottságának elnöke.
Szerző: Dudás Gábor 2018. március 7., szerda 18:31

A szövetség rövid közleményéből csupán annyi derült ki, hogy Boriszlav Mihajlov elnök elfogadta Petar Petrov döntését.

A közelmúltban több klub – köztük a CSZKA Szófia és a Szeptemvri – követelte Petrov távozását, mert álláspontjuk szerint a bírók „tendenciózus módon" tevékenykednek a bajnoki mérkőzéseken.

Kedden a Levszki Szófia is csatlakozott a kezdeményezéshez, közölve, hogy a testület minden tagjának le kell mondania a bajnoki találkozókon tapasztalható elfogult játékvezetés miatt.

A 26-szoros bajnokcsapat nyílt levelében "undorítónak" minősítette, hogy a bajnoki versenyfutásról a pálya helyett a bírói bizottságban döntenek.

Az elmúlt szezonokban számos alkalommal vádolták elfogultsággal a bolgár élvonalbeli játékvezetőket, mert állítólag kedveztek az elmúlt hat idényben bajnok Ludogorec csapatának. Petrov szeptemberben a rendőrséghez fordult, miután egy bűnözői csoport megbízást kapott, hogy verje meg őt. (MTI)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Gulácsi Péter
A kispadra szorult Gulácsi Péter "elgondolkodik a jövőjéről" az RB Leipzignél - írja a német Kicker.
Honvéd/MLSZ
Bobby Davison
Az FTC korábbi vezetőedzője, Bobby Davison elárulta, hogy 18 hónappal ezelőtt a Honvéd vezetőivel tárgyalt, egy hónapja pedig elküldte az önéletrajzát az MLSZ-nek, mert szívesen dolgozna az utánpótlásban is.
Légiósok
Kleinheisler László
Görögországban azt írják, hogy a téli átigazolási időszakban távozhat a Panathinaikosztól Kleinheisler László, aki akár Horvátországba vagy Magyarországra is visszatérhet.
Tovább az összes átigazoláshoz