Fotó: www.sepsiosk.ro

Sepsi: "Pozitívum az egy pont" – döntetlennel nyitott a kispadon László Csaba

Egy pontot vihetett haza az FC Voluntari otthonából a László Csaba vezette sepsiszentgyörgyi együttes, amelynél a beszámolók szerint nagyon sok lesz még a tennivaló. Videó.
Nyikes Zoltán 2019. július 13., szombat 15:25
Fotó: www.sepsiosk.ro
Egy pontot vihetett haza az FC Voluntari otthonából a László Csaba vezette sepsiszentgyörgyi együttes, amelynél a beszámolók szerint nagyon sok lesz még a tennivaló. Videó.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. július 13., szombat 15:25

Péntek este rendezték a román élvonalbeli bajnokság nyitómeccsét, ahol az előző szezon tizedik helyén végző Voluntari fogadta a László Csaba által irányított Sepsi OSK-t. A székelyhon.ro a beszámolója elején megjegyzi, a háromszékiek a nyári szünetben alaposan átalakultak, több mint tíz új játékos érkezett, míg a szakmai stáb is kicserélődött. Ezzel szemben az ellenlábasnál, a főváros melletti település együttesében sokkal kevesebb volt a változtatás.

A lap összefoglalójából kiderül, az első gólszerzési lehetőség a hazaiak előtt adódott, Popadiucot ugratták ki, aki ziccerben fölé bombázta. A folytatásban többnyire mezőnyben csordogált a játék, mindkét fél több elemi hibát vétett, nehézkes volt a támadások szövögetése. Félórát követően lehetett feljegyezni a következő valamirevaló szituációt, ezt is a házigazdák puskázták el, Câpâțînă lőtte fölé.

A sepsiszentgyörgyieknek egyetlen kapura tartó próbálkozása volt az első játékrészben,

a pihenő előtt Dumiter fejesét könnyedén fogta a kapus (0–0). A játék képe a második felvonásban sem változott, mindkét gárda szerény játékot mutatott, kevés focit láthatott a kis számú nézőközönség – mintegy harminc fős háromszéki szurkolótábor buzdította a fiúkat a helyszínen.

Ugyancsak az FC Voluntari volt veszélyesebb, a 70. és a 72. percekben Armaș, majd Costin tette próbára Niczulyt, a hálóőr mindkétszer a helyén volt. A végjátékban, a 88. minutumban Dylan Flores egy védőről visszapattanó labdát lőtt rá távolról, a hálóőr védett. A gólnélküli döntetlen méltóan tükrözi a találkozó összképét.

A pozitívum, hogy Fülöpék egy pontot vihettek haza.

Felejthető nyitómeccsen vagyunk túl, nagyon sok még a tennivaló a Sepsi OSK-nál – írja a szekelyhon.ro.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Marquinhos Stankovic csapatához kerülhet?
Állítólag Stankovic hívására Marquinhos mégsem a Lokomotiv Moszkvába, hanem a városi rivális Szpartak Moszkvába szerződhet.
DVTK
23-szoros válogatott érkezett
Siniša Saničanin személyében 23-szoros bosnyák válogatott labdarúgót igazolt a DVTK. Az új igazolás a védelem közepén és bal oldalán is bevethető.
Diósgyőr
Szerződésbontás
A Diósgyőr közös megegyezéssel felbontotta Bitok Stephen szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz