Fotó: Sepsi OSK Facebook

Sepsi: Megvan az első gól, de a győzelem még várat magára – videó

Harmadjára is döntetlent játszott a László Csaba vezette sepsiszentgyörgyi csapat, amely ezúttal a Gaz Metan vendégeként lépett pályára a román bajnokságban.
Nyikes Zoltán 2019. július 27., szombat 19:08
Fotó: Sepsi OSK Facebook
Harmadjára is döntetlent játszott a László Csaba vezette sepsiszentgyörgyi csapat, amely ezúttal a Gaz Metan vendégeként lépett pályára a román bajnokságban.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. július 27., szombat 19:08

Mint ismert, a román élvonal 2019/2020-as kiírásában két gól nélküli döntetlennel indított a László Csaba vezette Sepsi OSK, amely szombat délután a legutóbb a hetedik helyen végző Gaz Metanhoz látogatott.

A mérkőzés első találatát a hazaiak szerezték, miután Chamed egy cselt követően óriási gólt ragasztott a bal felsőbe tizenhét méterről, a labda a felső lécről vágódott a hálóba. A második játékrészben aztán összejött az egyenlítés a sepsiszentgyörgyiek részéről,

akik egyben így az első találatuknak örülhettek a most futó idényben.

A 67. percben Carnat bal oldalról érkező beadását Karanovic fejelte három lépésről a hálóba.

A 86. percben a játékvezető kiállította a hazaiak közül Rosut második sárgával, ám a hátralévő kevés idő alatt már nem tudta kihasználni az emberelőnyt a Sepsi, így 1-1-es döntetlennel ért véget az összecsapás. László Csaba együttese legközelebb az EL-selejtezős Viitorul Constantát látja vendégül.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Marquinhos Stankovic csapatához kerülhet?
Állítólag Stankovic hívására Marquinhos mégsem a Lokomotiv Moszkvába, hanem a városi rivális Szpartak Moszkvába szerződhet.
DVTK
23-szoros válogatott érkezett
Siniša Saničanin személyében 23-szoros bosnyák válogatott labdarúgót igazolt a DVTK. Az új igazolás a védelem közepén és bal oldalán is bevethető.
Diósgyőr
Szerződésbontás
A Diósgyőr közös megegyezéssel felbontotta Bitok Stephen szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz