Óriási balhé Párizsban: a szurkolók a játékosokra támadtak - videó, fotók

Hatalmas káosz alakult ki a Szenegál-Elefántcsontpart mérkőzésen.
Budai László 2017. március 28., kedd 6:11
Hatalmas káosz alakult ki a Szenegál-Elefántcsontpart mérkőzésen.
Szerző: Budai László 2017. március 28., kedd 6:11

Hatalmas balhé volt tegnap késő este Párizsban, ahol Szenegál és Elefántcsontpart játszott egymással barátságos mérkőzést. A találkozó azonban közel sem ért véget barátságos keretek között. A 88. percben ugyanis, 1-1-es állásnál rengeteg szurkoló özönlötte el a pályát. A biztonsági emberek képtelenek voltak megállítani a drukkereket, akik a játékosokra támadtak.

A fenti képen például a szenegáli Lamine Gassamát ragadja meg az egyik drukker. A játékvezető azonnal félbeszakította a meccset, amelyet nem is lehetett folytatni. A labdarúgók minél előbb megpróbáltak bejutni az öltözőkhöz.

Ez már nem az első alkalom, hogy Szenegál és Elefántcsont találkozója balhéval ér véget, 2012-ben egy Afrikai Nemzetek Kupája playoff összecsapást kellett félbeszakítani, akkor a szenegáli szurkolók dobáltak palackokat, pirotechnikai eszközöket a pályára.

 
Címkék: #videó #világfoci
Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Kapust igazoltak
A borsodiakhoz igazolt a 21 éves kapus, Winter Dániel, aki az előző két évet Siófokon töltötte. A hálóőr korábban az MTK-nál, Békéscsabán és Kiskőrösön is megfordult.
Légiósok
Tamás Márk
Görögországban azt írják, hogy Tamás Márk is kiszemelt a védelem megerősítésére az Aszterasznál, ahová nagy eséllyel Ádám Martin igazol. Sajtóhírek szerint Tamás a Levadiakosznál is felmerült.
Nyíregyháza
Védő a Puskástól
Újabb egy évre kölcsönvette a Nyíregyháza a Puskás Akadémia védőjét, Farkas Bendegúzt. A 19 éves játékos az előző idényt is kölcsönben töltötte a Szparinál, akkor 31 meccsen 2 gólt és 4 gólpasszt jegyzett.
Tovább az összes átigazoláshoz