Németh speciális helyzetben volt: "Amikor aláírtam, még nem tudtam, melyik csapatban játszhatok"

Németh szerint jelenleg a legjobb korban van, és az sem hátrány, hogy az amerikai liga fekszik a magyar játékosoknak.
Budai László 2017. augusztus 14., hétfő 14:38
Németh szerint jelenleg a legjobb korban van, és az sem hátrány, hogy az amerikai liga fekszik a magyar játékosoknak.
Szerző: Budai László 2017. augusztus 14., hétfő 14:38

Németh Krisztián egy év után hagyta el Katart, hogy ismét az MLS-ben próbáljon szerencsét. Németh az M4 Sportnak elmondta, miért távozott az Al-Gharafa csapatától, illetve, hogy miért lesz számára előnyös az amerikai bajnokság.

"Télre céloztam be hogy visszatérek Amerikába, de a kinti csapatomnál úgy alakultak a dolgok, hogy váltani szerettem volna, mivel kicserélődött az egész menedzsment, és az edző, aki miatt odamentem, szintén távozott. A támadófocinak kedvező és nekünk, magyaroknak ideális bajnokság az amerikai liga."

A magyar játékos speciális helyzetben volt, mivel már játszott az MLS-ben, így nem konkrét klubbal kellett tárgyalnia, hanem a ligával, így számára is meglepetés volt, hogy hol kell majd játszania.

Az én speciális helyzetem miatt nem a klubokkal kellett tárgyalnom, hanem a ligával, és azon belül is volt egy rangsor, hogy ki szerezhet meg, szóval igazából, amikor aláírtam a szerződést, még nem is tudtam, hogy melyik csapat fog elvinni."

A játékos Bernd Strock szövetségi kapitánnyal nem egyeztette le a klubváltást, de szerinte ez nem lesz majd probléma a jövőre nézve.

"Olyan gyorsan zajlott minden, hogy nem volt időm egyeztetni vele. Tapasztalatból tudom, hogyha a kettőt jól és profin csinálja az ember, akkor van arra lehetőség, hogy összevasalva működjön ez a történet."

Neked ajánljuk
Átigazolások
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Tovább az összes átigazoláshoz