Németh Krisztián góljával lett tornagyőztes a New England - videó

A New England Revolution nyerte a Mini Sun Cup-ot Arizonában. A döntőben Németh Krisztián szerzett vezetést, majd a 11-es párbajban is betalált.
Privacsek András 2018. február 25., vasárnap 9:53
A New England Revolution nyerte a Mini Sun Cup-ot Arizonában. A döntőben Németh Krisztián szerzett vezetést, majd a 11-es párbajban is betalált.
Szerző: Privacsek András 2018. február 25., vasárnap 9:53

Az MLS márciusi rajtjára készülnek a csapatok. Németh Krisztián együttese, a New England Revolution Arizonában vett részt egy tornán, amelyet megnyert.

A döntőben a Dynamo Houston volt a New England ellenfele. Német Krisztián a második félidőben állt be és két perc múlva vezetést szerzett csapatának. Az ellenfél ugyan egyenlített, de a 11-es párbajban a Revolution nyert, miután a magyar válogatott támadó értékesítette az utolsó büntetőt.

- Nehéz meccs volt egy remek csapat ellen, jó teszt volt számunkra. Boldog vagyok, hogy megnyertük a tornát, már a jövő heti bajnoki rajtra fókuszálunk. Fontos, hogy most már rendben vagyok, meccsről, meccsre jobban érzem magam. Keményen dolgoztunk, úgy érzem, frissek vagyunk, készek állunk a bajnokságra - mondta a mérkőzés után a magyar támadó.

Nézd meg Németh Krisztián első gólját:

és a 11-esét:

Neked ajánljuk
Átigazolások
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Tovább az összes átigazoláshoz