Megvan Paulo Sousa új csapata – hivatalos

A legutóbb a Fiorentinát, de korábban a Videotont is irányító portugál szakember Ázsiába szerződött, méghozzá egy BL-indulóhoz.
Dudás Gábor 2017. november 6., hétfő 9:51
A legutóbb a Fiorentinát, de korábban a Videotont is irányító portugál szakember Ázsiába szerződött, méghozzá egy BL-indulóhoz.
Szerző: Dudás Gábor 2017. november 6., hétfő 9:51

Hivatalosan is bejelentették, hogy a portugál Paulo Sousa váltja az olasz Fabio Cannavarót a kínai élvonalbeli bajnokságban a harmadik helyen végzett, így az Ázsiai Bajnokok Ligájában is elinduló Tianjin Quanjian kispadján.

A 47 éves Sousa 2017 júniusáig, két éven át a Serie A-ban szereplő Fiorentina együttesét irányította – korábban bajnok volt a Maccabi Tel-Aviv és a Basel csapatával is, de dolgozott a Videoton együttesénél is –, majd felmerült a neve magyar szövetségi kapitányként is (nemet mondott a lehetőségre), de végül a negyedik legnagyobb, 15 milliós kínai városban kötött ki a tréner.

Mindeközben Cannavaro minden bizonnyal Luiz Felipe Scolari helyét foglalja el majd el a bajnok Guangzhou Evergrande csapata vezetőedzői székében.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Marquinhos Stankovic csapatához kerülhet?
Állítólag Stankovic hívására Marquinhos mégsem a Lokomotiv Moszkvába, hanem a városi rivális Szpartak Moszkvába szerződhet.
DVTK
23-szoros válogatott érkezett
Siniša Saničanin személyében 23-szoros bosnyák válogatott labdarúgót igazolt a DVTK. Az új igazolás a védelem közepén és bal oldalán is bevethető.
Diósgyőr
Szerződésbontás
A Diósgyőr közös megegyezéssel felbontotta Bitok Stephen szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz