Magyargyűlölő rigmusok miatt szakadt félbe a szerb rangadó – videó

Tizenöt percre félbeszakadt a Vojvodina–Partizan Beograd összecsapás, miután a vendégszurkolók nem hagyták abba a hazaiak nemzeti alapú szidalmazását.
Nyikes Zoltán 2019. április 8., hétfő 19:01
Tizenöt percre félbeszakadt a Vojvodina–Partizan Beograd összecsapás, miután a vendégszurkolók nem hagyták abba a hazaiak nemzeti alapú szidalmazását.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. április 8., hétfő 19:01

Tizenöt percig állt a játék a szerb élvonal alapszakaszának utolsó fordulójában megrendezett Vojvodina–Partizan mérkőzésen, miután a belgrádi vendégszurkolók a többszöri felszólítás ellenére sem hagyták abba

a „félig magyar, félig usztasa” rigmusok skandálását

– írja a szabadmagyarszo.com.

A találkozó játékvezetője, Milos Dordic ezért úgy döntött, hogy a magyarok sértegetése miatt félbeszakítja a találkozót, ezt követően pedig, ezt követően pedig a játékosokkal együtt az öltözőbe vonultak.

Később a Partizan labdarúgói közül többen is a szurkolókhoz mentek és könyörögtek nekik, hogy hagyják abba a nemzeti alapon történő sértegetést, végül tizenöt perc szünet után folytatódott a találkozó, amit 3-2-re megnyert a Vojvodina.

A cikk megjegyzi, a találkozó előtt a Partizan két szurkolói csoportja Kátyon, az egyik helyi fogadóirodában és előtte verekedett össze, aminek következtében a fogadóiroda kirakatai is betörtek, s az első hírek szerint több mint tíz sérültje van a balhénak.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Román foci
Joao Janeiro
A korábban a Szegeden, Kisvárdán, Dunaszerdahelyen és Debrecenben is dolgozó Joao Janeiro az FC U Craiova 1948 együttesénél dolgozik a jövőben.
Mezőkövesd
Kuttor Attila
Tóth László sportigazgató fontos bejelentést tett Kuttor Attila vezetőedző jövőjéről.
MTK/Újpest
Nemanja Antonov
Az NB I utóbbi éveinek egyik legmeghatározóbb védője szabadon igazolható játékossá vált a szezon végén, és a felmerülő ajánlatok közül az MTK Budapestét fogadta el.
Tovább az összes átigazoláshoz