Légiósok: Edzőváltás az egyik "legmagyarosabb" klubnál - a harmadosztályból jött az új tréner

A svájci labdarúgó-bajnokságban szereplő és három magyar játékost is foglalkoztató Lugano menesztette Fabio Celestini vezetőedzőt, helyére pedig Maurizio Jacobaccit nevezte ki.
Nyikes Zoltán 2019. október 29., kedd 9:29
A svájci labdarúgó-bajnokságban szereplő és három magyar játékost is foglalkoztató Lugano menesztette Fabio Celestini vezetőedzőt, helyére pedig Maurizio Jacobaccit nevezte ki.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. október 29., kedd 9:29

A magyar válogatott Holender Filipet, valamint Kecskés Ákost és Vécsei Bálintot is a soraiban tudó egyesület hétfőn a hivatalos honlapján számolt be az edzőváltásról.

Celestini 2018 októbere óta irányította a Luganót, amely a legutóbbi 12 tétmérkőzéséből csupán egyet tudott megnyerni, és a svájci Szuperligában 12 forduló után 10 ponttal az utolsó előtti, osztályozót jelentő helyen áll.

Az 56 esztendős Maurizio Jacobacci

az előző idényben az FC Sion trénere volt az élvonalban, a mostani szezonban pedig eddig a harmadosztályú AC Bellinzonát irányította.

A Lugano az Európa-liga B csoportjában három forduló után egy ponttal az utolsó, negyedik helyen áll.

(MTI)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Angol sajtóhírek szerint a Championshipben vitézkedő Birmingham mellett az MLS-ben szereplő Philadelphia Union és a Toronto is ajánlatot tehet Brandon Ormonde-Ottewillért.
DVSC
Marko Milosevic
A nezavisne.com szerint Marko Milosevic kapus távozik a klubtól télen, miután alig jut játéklehetőséghez. A 32 éves játékos márciusban igazolt a Lokihoz és 11 tétmeccsen védett.
Debreceni VSC
Hayk Hovakimyan
A debreceni sportigazgató elmondta, hogy alaptalanok a pletykák, melyek Srdjan Blagjoevic Loki-edzőről és az orosz élvonalbeli FC Szocsiról szólnak.
Tovább az összes átigazoláshoz