Fotó: www.footboom.com

Légiósok: A magyar válogatott védő a koronavírus miatt nem igazolt Kínába - sajtóhír

Az ukrán sajtó szerint a Dinamo Kijev hátvédje már közel állt a megegyezéshez egy kínai együttessel, ám a koronavírus miatt meghiúsult a klubváltás.
Nyikes Zoltán 2020. február 21., péntek 8:49
Fotó: www.footboom.com
Az ukrán sajtó szerint a Dinamo Kijev hátvédje már közel állt a megegyezéshez egy kínai együttessel, ám a koronavírus miatt meghiúsult a klubváltás.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. február 21., péntek 8:49

Mint ismert, nem éppen ideális Kádár Tamás helyzete a Dinamo Kijevben, miután a magyar válogatott védő összeszólalkozott a törökországi edzőtáborban edzőjével, aki így az ificsapatba száműzte őt. Ezt követően az ukrán sajtó arról is beszámolt, hogy a hátvéd iránt érdeklődik a Dinamo Moszkva, amely azonban még nem tett konkrét ajánlatot, Oroszországban pedig február 21-én, pénteken este zárul az átigazolási piac.

Az unian.ua ukrán honlap ezúttal a Telegrafra hivatkozva arról ír, hogy Kádárnál képben volt egy ismeretlen kínai együttes,

sőt a felek már közel is álltak a megegyezéshez, ám a Kínában tomboló koronavírus miatt meghiúsult a klubváltás.

A kínai Nemzeti Egészségügyi Bizottság legfrissebb adatai szerint csütörtök éjfélig Kína szárazföldi részén 889 új beteget diagnosztizáltak, így a koronavírus összes fertőzöttjének száma ezzel 75 465-re emelkedett, és újabb 118 halálozással a járvány immár 2236 életet követelt.

Olvastad már?
Válogatott: Dzsudzsák és Kádár helye még kérdéses, Feczesinre nem számít Rossi - 2 újonc is bekerülhet
Marco Rossi a DIGI Sport híradójának adott interjújában az olasz szakember elárulta, hogy kik lehetnek új nevek a csapatban, és ki az, aki már biztosan nem számíthat meghívóra.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Marquinhos Stankovic csapatához kerülhet?
Állítólag Stankovic hívására Marquinhos mégsem a Lokomotiv Moszkvába, hanem a városi rivális Szpartak Moszkvába szerződhet.
DVTK
23-szoros válogatott érkezett
Siniša Saničanin személyében 23-szoros bosnyák válogatott labdarúgót igazolt a DVTK. Az új igazolás a védelem közepén és bal oldalán is bevethető.
Diósgyőr
Szerződésbontás
A Diósgyőr közös megegyezéssel felbontotta Bitok Stephen szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz