László Csaba bekeményít: Megbünteti a színészkedő játékosát

A Dundee United magyar vezetőedzője dühös volt a színészkedő Paul McMullanra. László Csaba a történtek után megbünteti a játékosát és reméli, hogy a focista tanulni fog belőle.
Csakfoci Admin 2018. január 4., csütörtök 21:30
A Dundee United magyar vezetőedzője dühös volt a színészkedő Paul McMullanra. László Csaba a történtek után megbünteti a játékosát és reméli, hogy a focista tanulni fog belőle.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. január 4., csütörtök 21:30

A skót másodosztály 20. fordulójának keddi játéknapján öt mérkőzést játszottak: László Csaba által irányított második helyen álló Dundee United a ligautolsó Brechint fogadta.

A hazaiak 4-1-re diadalmaskodtak emberhátrányban, mivel a Dundee szélsője, Paul McMullant műesés miatt második sárgával kiállította a játékvezető, Alan Newlands. Két nappal a meccs után a sajtóban fakadt ki a magyar szakember.

Mondtam mindenkinek: nem hunyunk szemet a történtek felett, mert a kiállítás nem a legjobb megoldás erre. Határozottan állítom, büntetést fog kapni azért, hogy mindenki számára példaként szolgáljon – kezdte László az STV News-nak. – Véleményem szerint, ha egy játékos hibát követ el, akkor az okokat meg kell beszélni. Ez a legjobb módja annak, hogy a bizalmukat ne veszítsem el.

Ha valami nincs rendben és az öltözőben siránkozol, akkor azt senki sem veszi komolyan, azonban ha egyszer felemeled a hangod, akkor hirtelen mindenki felfigyel rád.

László Csaba, McMullan butasága ellenére elégedett a teljesítményével, ugyanakkor csalódott, hogy ilyet tett.

Nemcsak a piros lap okozott gondot, hanem az is, hogy emberhátrányban kellett játszanunk. Korábban nem ő volt az első számú jelöltem a posztra, de végül nagyon jól beilleszkedett a csapatba, gólokat szerzett és bent maradt a kezdőben. Mivel büntetést kapott McMullan, éppen ezért a későbbiekben megfontoltabbnak kell lennie. Jelenleg mi is érezzük ennek a kárát, ahogy ő is, viszont sikerült tisztáznunk a történteket.

McMullan az idei szezonban eddig 24 tétmeccsen játszott, három gólt szerzett. A Dunde United a bajnokságban 20 forduló alatt 39 pontot szerzett, és a második helyen áll a tabellán, három ponttal lemaradva a St. Mirrentől.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Botka Endre
Meghosszabbította szerződését a Ferencvárossal Botka Endre - jelentette be hivatalos oldalán az NB I-es listavezető.
Debrecen
Ramil Sheydayev
Ezúttal a Debrecennel hozták kapcsolatba a Qarabag egyik legjobbját, a 27 éves Ramil Sheydayevet.
MOL Fehérvár
Cserkuti-Németh Olivér
Profi szerződést kapott a 16 éves csatár, Cserkuti-Németh Olivér, aki részt vett a Vidi téli edzőtáborában és már az NB III-as csapatban is bemutatkozott.
Tovább az összes átigazoláshoz