Kiderült, kik közvetítik majd a vb-t az M4-en: rutinos és új nevek is feltűnnek

Az M4 Sport öt kommentátorral utazik majd a 2018-as, oroszországi világbajnokságra.
Budai László 2018. március 6., kedd 9:31
Az M4 Sport öt kommentátorral utazik majd a 2018-as, oroszországi világbajnokságra.
Szerző: Budai László 2018. március 6., kedd 9:31

Száz nappal az oroszországi labdarúgó-világbajnokság előtt bejelentette vb-keretét a torna eseményeit élőben közvetítő M4 Sport – a foci-vb rangjának megfelelő csapatot állított össze a tornát közvetítő csatorna.

A 11 rendező városból 5 kommentátor közvetíti a mérkőzéseket. A csapatot olyan rutinos, sokak által jól ismert kommentátorok erősítik majd, mint Hajdú B. István, Knézy Jenő, Ujvári Máté és Varga Ákos. A keret ötödik tagjának a csatorna egy „saját nevelést” is nevezett az eseményre. Lukács Viktornak ez lesz az első igazán nagy labdarúgó-világeseménye - számolt be róla az m4sport.hu.

Minden mérkőzés látható lesz majd az M4 Sporton és a párhuzamosan megrendezésre kerülő mérkőzéseket is élőben közvetíti a közmédia. A nézők naponta friss összefoglalókkal kezdhetik és zárhatják a napot az M4 Sporton. A nyári világbajnokság eseményeivel a közmédia minden csatornája kiemelten foglalkozik majd.

Az M4 Sport stábja, a 2018-as labdarúgó-világbajnokságon

Kommentátorok

Hajdú B. István
Knézy Jenő
Varga Ákos
Ujvári Máté
Lukács Viktor

Műsorvezetők

Berkesi Judit
Mérei Andrea
Molnár Mátyás
Tihany Viktor

Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest
Vadnai Dániel
Az MTK Budapest szerződtette az NB I-es Mezőkövesd Zsóry FC-től Vadnai Dánielt, aki a 2007/08-as idényben bajnoki címet szerzett a fővárosi kék-fehérekkel.
ZTE FC
Balabás Bence
Zalaegerszegre teszi át székhelyét az Austria Wientől a 16 éves középpályás, Balabás Bence, aki alapember az U17-es válogatottban. Korábban a Fradi és a Puskás Akadémia utánpótlásában is játszott.
Kisvárda
Driton Camaj
A csakfoci.hu úgy tudja, hogy Driton Camaj iránt egy török klub érdeklődik, de az ottani átigazolási piac közelgő zárása miatt nem biztos, hogy összejön az egyezség.
Tovább az összes átigazoláshoz