Két volt magyar kapitány ugyanannál a klubnál lehet edzőjelölt - sajtóhír

Belgiumban két, korábban a magyar válogatott kispadján is ülő szakember neve is felmerült egy megüresedett élvonalbeli kispad kapcsán.
Dudás Gábor 2019. október 8., kedd 18:26
Belgiumban két, korábban a magyar válogatott kispadján is ülő szakember neve is felmerült egy megüresedett élvonalbeli kispad kapcsán.
Szerző: Dudás Gábor 2019. október 8., kedd 18:26

A belga élvonal sereghajtójánál, a Cercle Bruges csapatánál 10 fordulót követően döntöttek úgy, hogy megválnak az eddigi szakvezetőtől, a francia Fabien Mercadaltól.

Utódjelöltjei között a magyar szurkolók számára is ismert nevek is felbukkantak a helyi sajtóban: a nieuwsblad.be arról számolt be, hogy a klubvezetés listáján szerepel többek között Bernd Storck és Georges Leekens neve is. Utóbbi kapcsán ugyanakkor gyorsan leszögezi a cikk, hogy a tavaly még a magyar válogatottat irányító, azóta pedig Tunéziát és Iránt is megjárt 70 éves trénernek szinte esélye sincs megkapni az állást, hiába jelentkezett be képviselői által.

Storck kapcsán még bármi elképzelhető, ugyanakkor a portál hozzáteszi, hogy az ugyancsak volt magyar kapitány a papíron leggyengébb élvonalbeli belga klubnál magasabb szintre vágyik - akár a bajnokságon belül -, így az ő érkezése is meglepetést jelentene. A nemzeti csapatunkat a 2016-os Eb-re kivezető szakember az előző idényben sikerrel irányította a Mouscron csapatát, de a nyáron távozott, és azóta hiába merült fel a neve a Genknél, a Brugesnél, sőt, a Honvédnál is, jelenleg nincs klubja az 56 éves edzőnek.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Nebojsa Vignjevic
Az Újpest közleményben erősítette meg, hogy nem gondolkodik Nebojsa Vignjevic vezetőedző leváltásán.
Pécsi MFC
Szerződéshosszabbítás
Újabb megállapodást írt alá a PMFC-vel Helesfay Donát, a 33 esztendős, pécsi születésű és nevelésű hálóőr 2014 decemberében az élvonalban mutatkozott be az együttes kapujában - írja a klubhonlap.
Visszatérhet
Nenad Lukic
A szerb MozzartSport információi szerint a korábban a Honvédot erősített Nenad Lukic visszatérhet Magyarországra.
Tovább az összes átigazoláshoz